Haberler

Engelli Sporcuların Gözü Milli Takımda

Samsun'da yapılan Boccia Türkiye Şampiyonası'nda engelli sporcularıyla 2 altın, 3 gümüş madalya kazanan Atakum Belediyespor Boccia Takımı, hedef büyüttü. Antrenör Gizem Pak, sıradaki hedeflerinin milli takıma sporcu vermek olduğunu söyledi.

Engelli sporcular, Samsun'da 19-22 Kasım tarihleri arasında düzenlenen topu en uygun yere göndermeyi hedefleyen takım halinde oynanan Boccia Türkiye Şampiyonası'na Atakum Belediyespor Kulübü adıyla katıldı. Engelli sporcular, kazandıkları 2 altın, 3 gümüş madalya ile gurur kaynağı oldu. Tekkeköy İlçesi'ndeki Yaşar Doğu Spor Salonu'nda düzenlenen şampiyonada BC4 kategorisinde Salim Yalçınkaya ve BC6 kategorisinde Özgenur Yirmibeş altın, BC6 kategorisinde Mehmet Emin Değerli ile BC5 çiftler kategorisinde Nuri Şirin ve Sabri Sezgin gümüş madalya kazanarak önemli başarıya imza attı.

2 ALTIN, 3 GÜMÜŞ MADALYA

Elde ettikleri dereceler nedeniyle sporcularını kutlayan Atakum Belediyespor Boccia Takımı Antrenörü Gamze Ekinci, "Yaşam Park'ta 1 yıldır boccia çalışmalarımızı gerçekleştiriyorduk. 15 sporcu ile haftanın 5 günü idmanlarımızı yaptık. Son 1 ayda idmanlarımıza hafta sonunu da dahil ettik. Ardından da yoğun bir temponun ardından Türkiye Şampiyonası'na katıldık" dedi.

Şampiyonanın 3 gün sürdüğünü ifade eden Atakum Belediyespor Boccia Takımı'nın bir diğer antrenörü Gizem Pak ise, şöyle konuştu:

"Turnuva başlangıcında sporcularımız ile birlikte çok heyecanlıydık. Ancak takımımıza çok güveniyorduk. Türkiye Şampiyonası'na ilk kez katılmamıza rağmen 2 altın 3 gümüş olmak üzere 5 derece elde ettik. Turnuva bizim açımızdan genel olarak güzel geçti. Bundan sonraki hedefimiz; milli takıma sporcu vermek. Sporcularımıza güvenimiz tam. Avrupa Şampiyonası öncesinde, önümüzdeki Nisan ayında milli takıma oyuncu seçmek için yapılacak Türkiye Şampiyonası'nda başarılı olmak istiyoruz."

MİLLİ TAKIMDA YER ALMAK İSTİYOR

Şampiyonada BC4 kategorisinde altın madalya kazanan 46 yaşındaki Salim Yalçınkaya ise, 1 yıl önce boccia oynamaya başladığını ifade ederek şöyle devam etti:

"Bu süre içerisinde haftanın 5 günü hocalarım nezaretinde çalıştım. Kar kış demedik çalışmalarımızı sürdürdük ve sonunda şampiyonaya hazırlandım. İlk kez bir yarışmaya katıldım ve 3 kuvvetli rakibimi eleyerek Türkiye şampiyonu oldum. Bundan sonraki hedefim önümüzdeki Nisan ayında yapılacak Türkiye Şampiyonası'nda da başarı elde edip milli takımda kendime yer bulabilmek" dedi. - Samsun

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tekkeköy Türkiye Samsun Atakum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title