Haberler

Engelli Sporculardan Kevser Çakacak'a Ziyaret

Engelli sporcular, Engelliler Haftası kapsamında Mersin Valisi Özdemir Çakacak’ın Eşi Kevser Çakacak’ı ziyaret etti.

Engelli sporcular, Engelliler Haftası kapsamında Mersin Valisi Özdemir Çakacak'ın Eşi Kevser Çakacak'ı ziyaret etti.

Kevser Çakacak, engelli sporcuları Vali Konağı'nda kabul etti. Engelli genç sporculara ziyarette Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ömer Faruk Bilgin de eşlik etti. Gençlerle yakından ilgilenerek sohbet eden Kevser Çakacak, gençlerin başarılarıyla gurur duyduğunu ifade ederek "Sizlere imkan sunulduğunda engelleri aşarak neler başardığınızı hep birlikte görüyoruz. Hepinizi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum" dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Bilgin de 10-16 Mayıs Engelliler Haftası'nı çeşitli etkinliklerle kutladıklarını kaydederek, "Bu genç kardeşlerimiz engellerini aşarak, elde ettikleri başarılarla hepimize örnek oldular. Onlarla gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Engelli gençler, Çakacak'a katıldıkları sosyal etkinlikler ve elde ettikleri başarıları anlattılar. Aslı Demirci ve Yudum Yavuzer, gülle atma bölge birincisi olduklarını ifade ederken, Asiye Çelikkıran masa tenisi bölge dördüncüsü olduğunu, Mehmet Çam, futsal sporunda ilimizi başarıyla temsil ettiğini, Hüseyin Odun ise disk atma Türkiye Şampiyonu ve 400 metre atletizm bölge şampiyonu olduğunu söyledi. Aynı zamanda folklor, izcilik, müzik, resim, bilgisayar kullanımı ve daha birçok alanda açılan kurslara katıldıklarını belirten gençler, bu kursları hiçbir engel tanımadan başarıyla tamamladıklarını da vurguladılar.

Çakacak, ziyaret sonunda gençlere hediyeler verdi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Engelliler Haftası Özdemir Çakacak Faruk Bilgin Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title