Haberler

Engelli Sporculara Anlamlı Destek

İtalya’nın Floransa kentinde bu yıl ilk kez organize edilecek Down Sendromlular Dünya Yüzme Şampiyonası için 14 Temmuz’da İtalya’ya gidecek olan milli sporcular, iki günlük şenlikle moral depoladı.

İtalya'nın Floransa kentinde bu yıl ilk kez organize edilecek Down Sendromlular Dünya Yüzme Şampiyonası için 14 Temmuz'da İtalya'ya gidecek olan milli sporcular, iki günlük şenlikle moral depoladı.

Floransa kentinde bu yıl ilk kez organize edilecek Down Sendromlular Dünya Yüzme Şampiyonası için geri sayım başladı. Milli takım sporcuları da şampiyona öncesi moral depoladı. Aileleriyle birlikte toplam 200 kişiden oluşan kafile, Megapol Urla Evleri'nde kamp yaptı. Sporcular ve aileleri, iki gün süren kamp süresince bir çok renkli aktiviteye katılarak moral depoladı.

Federasyon Başkanı Birol Aydın, milli sporcuların çok eğlenceli iki gün geçirdiğini belirterek, özel sporculara kapılarını açan Megapol Group'a ve Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir'e teşekkür etti. İş adamı Selim Gökdemir de, sosyal sorumluluk projelerine her zaman açık olduklarını ifade ederek, " Türkiye'nin en özel milli sporcularına kapılarımız her zaman açık. Burada bir ilki gerçekleştirdik. Dolayısıyla Türkiye Özel Sporcular Federasyonu ile bu yılki etkinliğimiz bir ilk olsa da son olmayacak. İnşallah bu kampı veya spor şenliğini geleneksel hale getirip, özel sporcularımızı her yıl burada misafir edeceğiz" diye konuştu. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selim Gökdemir Floransa Türkiye İtalya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title