Haberler

Engelli Sporcu Yılmaz Türkiye Birincisi Oldu

Ankara'da yapılan Türkiye Engelli Atletizm Şampiyonası'nda, Uludere'de 2004 yılında hayvan otlatırken yerde bulduğu cismin patlaması sonucu iki kolunu ve sağ gözünü kaybeden Bayram Yılmaz 1. oldu.

Ankara'da yapılan Türkiye Engelli Atletizm Şampiyonası'nda, Uludere'de 2004 yılında hayvan otlatırken yerde bulduğu cismin patlaması sonucu iki kolunu ve sağ gözünü kaybeden Bayram Yılmaz 1. oldu.

Ankara'da yapılan Türkiye Engeli Atletizm Şampiyonası'nda bin 500 metre koşuda birinci gelen 20 yaşındaki Yılmaz, Şırnak'ın adını duyurmak ve iyi bir yere taşımak için çaba harcadığını ifade ederek, kol nakli ve yüz estetiği ameliyatı konusunda destek istediğini söyledi. Başarısının ardından Özel Cizre Botan Hastanesi tarafından ödüllendirilen Yılmaz, "Ben, yarışmada böyle bir derece yaptığım için çok mutluyum. Hastane yönetimine bana vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür ediyorum. Bana olan desteklerinin devam edeceğine inanıyorum. Ödül için teşekkür ediyorum. Sadece ilimin ve ilçelerimizin adını daha iyi yerlere taşımak istiyorum. Bunun için mücadele edeceğim" dedi.

TSO VE CİZRE BOTAN HASTANESİ'NDEN YILMAZ'A DESTEK SÖZÜ

Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) ile Cizre Botan Hastanesi Yılmaz'a sahip çıkarak, Yılmaz'ın kol nakli ve yüz estetik ameliyatı için yardım sözünde bulundu. Şırnak TSO Başkanı Osman Geliş ise imkanları dahilinde Yılmaz'a yardım edeceklerini dile getirdi. Cizre Botan Hastenesi Başhekimi Fikret İnal da, "Bayram kardeşimizin böyle başarılı bir göstergeyle bize gelmesi bizi ciddi bir şekilde mutlu etmiştir. Biz, kendisine sağlık alanında gereken tüm sağlık taramalarını hastanemizde yapacağız. Kendisinin üst ekstrem ünitelerinin kayıp olduğundan dolayı bunun için uzman kadromuzla görüşüp, bunun Türkiye'nin neresinde tedavisi olacaksa bunun masrafları tarafımızdan karşılanacaktır. Bayram kardeşimiz için bunu yapacağız. Umarım, diğer genç arkadaşlarda iyi bir ders olur. Bu başarıyı bundan sonra sık sık bölgemizde görürüz inşallah" diye konuştu.

Cizre Botan Hastenesi Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Kino ise Bayram Yılmaz için olması gereken, istenen ne varsa yerine getirmeye hazır olduklarını ifade ederek Bayram Yılmaz'ın, sergilemiş olduğu başarının kendilerini çok mutlu ettiğini kaydetti. - ŞIRNAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Şırnak Cizre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title