Haberler

Engelli Şeyma Nur'a Bayram Hediyesi

Sakarya Engelliler Birlik Federasyonu tarafından Ferizli'de yaşayan engelli Şeyma Nur İşler'e akülü engelli aracı hediye edildi.

Sakarya Engelliler Birlik Federasyonu tarafından Ferizli'de yaşayan engelli Şeyma Nur İşler'e akülü engelli aracı hediye edildi.

Federasyon Genel Başkan Vekili Nadide Dülger, AA muhabirine yaptığı açıklamada, imkan dahilinde engellilere yardımcı olmak için çalıştıklarını söyledi.

"Hayırseverlerin yardımlarıyla alınan akülü ve engelli bisikletlerimizi ihtiyaç sahiplerine bizzat elden teslim ediyoruz" diyen Dülger, "Bizlere her zaman yardımcı olan iş adamlarımız ve hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Ferizli Gölkent Mahallesi'nde oturan engelli Şeyma Nur İşler de daha önce bir hayırsever tarafından verilen akülü aracının bozulduğunu belirterek, şunları aktardı:

"Son günlerde sık sık arıza yapması üzerine kullanılamaz duruma gelmişti. Ayaklarımdan tekrar ameliyat olup evde yatmaya başlayınca dışarı çıkamaz oldum. Okulumu da bırakmak zorunda kaldım, açıköğretime başladım. İnşallah açıköğretim lisesini bitireceğim ve arkadaşlarım gibi ayaklarımın üzerinde yürümeye başlayacağım. Bu gücü, Allah'ın izniyle kendimde hissediyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Sakarya Ferizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title