Haberler

Engelli Şarkıcı Uşak'ta Konser Verdi

Uşak'ta engelli şarkıcı İsa Songür, "Uşak Engelleri Kaldırıyor Engelsiz Sanat" temasıyla bir konser verdi.

Uşak'ta engelli şarkıcı İsa Songür, "Uşak Engelleri Kaldırıyor Engelsiz Sanat" temasıyla bir konser verdi.

Atatürk Kültür Merkezi'ndeki konsere Ufuk Çakır ve Mutlu Keklik'le birlikte çıkan Songür, performansıyla vatandaşların beğenisini kazandı.

Genetik bozukluk nedeniyle doğuştan sol ve sağ kolundan engeli bulunan Songür, konser sonrası yaptığı açıklamada, engeline rağmen hayata tutunmayı hiçbir zaman bırakmadığını söyledi.

Çocukluğundan bu yana müzikle uğraştığını, bir kolu olması hayaliyle yaşadığını belirten Songür, hayata küsmek yerine kendini geliştirmeye gayret ettiğini söyledi.

Songür, "Öncelikle kendi çabalarımla bir albüm çıkardım. Uşak'ta bu konuda bana destek veren arkadaşlarım oldu. Kola kavuşmak için albüm satışına da başladım. Verdiğim mücadelenin engelli kardeşlerime de örnek olacağını biliyorum" dedi.

Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan ise, engelli vatandaşlara örnek olan Songür'ün yanında olduklarını ve maddi manevi desteklerini esirgemeyeceklerini söyledi.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Uşak Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title