Haberler

Engelli Öğrenciler Kanka Polis'i Çok Sevdi

Güncelleme:

Manisa Toplum Destekli Polis ekipleri, çocuklara polis sevgisini aşılamak için Kanka Polis kostümüyle öğrencilere ziyarette bulundu.

Manisa Toplum Destekli Polis ekipleri, çocuklara polis sevgisini aşılamak için Kanka Polis kostümüyle öğrencilere ziyarette bulundu.

Manisa Toplum Destekli Polis ekipleri, Manisa Sarıgöl'de hizmet veren Özel Nehir Rehabilitasyon Merkezi'nde engelli öğrencilere yönelik Kanka Polis tiplemesiyle polisi tanıtma ve sevdirme etkinliği düzenlendi. Engelli öğrenciler önce Kanka Polis tiplemesinden önce korktular daha sonra Kanka Polis'i sevdiler. Kanka Polisler, ilkokul ve ana okullarında da öğrencilerle buluştu.

ÇOCUKLAR POLİSLERLE KAYNAŞIYOR

Manisa Toplum Destekli Polis Şube Müdürü Yusuf Çakmak, "Bizim burada bulunma sebebimiz 'Kanka Polis Çocuklarla Buluşuyor' projesi kapsamında Sarıgöl ilçesindeki çocuklarımızla birlikte Kanka Polisimizi tanıtmak. Onlarla birlikte kaynaşmak ve polisi sevdirmek için buradayız. Kanka Polis, projesinin temel amacı polisin çocuklarla birlikte iletişimini artırmaktır. İstiyoruz ki çocuklarımız polis amcalarını yakından tanısın. Kanka Polisimizi de bu amaçla kullanıyoruz. İstiyoruz ki çocuklarımız, polis ağabeyleriyle ablalarıyla kaynaşsınlar. Bunlardan korkmak yerine tam tersine daha yakın olsun istiyoruz ve bilinç altlarına bu yerleşsin istiyoruz" dedi.

EĞİTİCİ ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK

Toplum Destekli Polis ekipleri olarak asıl hedeflerinin suçu önlemek olduğunu kaydeden Çakmak sözlerini şöyle sürdürdü: "Bu suçu önlemeyi de toplumun katılımının sağlanması ile yapabiliriz. İşte biz burada temelde çocuklarımıza ileri yaşlarda suçu önleme adına, polisliğe destek olması için küçük yaşlarda bunu öğretmeye çalışıyoruz." Sarıgöl İlçe Emniyet Müdürü Salih Öztürk de "Okullarda bundan böyle Toplum Destekli Polis ekipleri olarak öğrencilerimize bilgiler verilecek. Sarıgöl'de bulunan dört okulumuzda Sarıgöl İlçe Kaymakamlığı ve Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteği ile Kanka Polis etkinliği gerçekleştireceğiz. Polisi sevdirmek ve gerekli önemli bilgiler çocuklarımıza aktarıldı. Eğitici çalışmalarımız aralıksız olarak ilçemizde devam edecek" dedi - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yusuf Çakmak Sarıgöl Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title