Haberler

Engelli Mültecilere Tekerlekli Sandelye

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesi Süleyman Şah Konaklama Tesislerinde barınan engelli 30 mülteciye, STK’lar tarafından gönderilen tekerlekli sandalyelerin dağıtımı yapıldı.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi Süleyman Şah Konaklama Tesislerinde barınan engelli 30 mülteciye, STK'lar tarafından gönderilen tekerlekli sandalyelerin dağıtımı yapıldı.

Çadır kent yöneticilerine teslim edilen tekerlekli sandalyeler daha sonra,lojistik görevlileri tarafından ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.Teslim almaya gelemeyen vatandaşlara çadırlarına gönderilerek teslim edildi.

Suriyeli engelli mültecinin sevinçlerine ortak olduğunu dile getiren Akçakale Süleyman Şah Konaklama Tesisleri Kamp Müdürü Hüseyin Ortaç, "Bu gün burada sevinçli bir gün yaşıyoruz. STK'lar tarafından gönderilen 30 tekerlekli sandalye hediye edildi. Bizde çadır kent yönetimi olarak çadır kentimizde engellilerimizi tespit ederek teslim ettik. Bundan sonrada bu tür çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

Tekerlekli sandalye alan Suriye'li engeliler kendilerine bu yardımı yapan yardım kuruluşlarına ve Akçakale Süleyman Şah Çadırkent yöneticilerine teşekkür ettiler.

(MD-VSA-Y)

FOTOĞRAF

KOD-Engelli mültecilere tekerlekli sandalye dağıtımı.

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesi Süleyman şah konaklama tesislerinde bulunan engelli mültecilere, Suriye insani yardım platformu 15 adet tekerlekli sandalye ve 5 adet bebek arabası yardımında bulundu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Süleyman Şah Şanlıurfa Akçakale Suriye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak? Muhtarlıklar kalkıyor mu? Türkiye'de kaç muhtar var, maliyeti ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title