Haberler

Engelli Milli Okçuların Hedefi Rio'da Madalya

Bedensel Engelli Okçuluk Milli Takımı sporcularından 23 yaşındaki Mervenur Eroğlu ile 25 yaşındaki Ömer Aşık, 5-21 Ağustos tarihlerinde Brezilya'nın Rio kentinde düzenlenecek 2016 Rio Paralimpik Oyunları'nda madalya hedeflediklerini söyledi.

Bedensel Engelli Okçuluk Milli Takımı sporcularından 23 yaşındaki Mervenur Eroğlu ile 25 yaşındaki Ömer Aşık, 5-21 Ağustos tarihlerinde Brezilya'nın Rio kentinde düzenlenecek 2016 Rio Paralimpik Oyunları'nda madalya hedeflediklerini söyledi.

Bedensel engelli sporcular Mervenur Eroğlu ve Ömer Aşık, Ankara'da gerçekleştirilen milli takım kampının tamamlanmasıyla Bolu'ya döndü. Bolu Belediyesi tarafından tahsis edilen engelsiz taksi ile Bolu'ya getirilen sporcuları belediye önünde Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz karşıladı. Başkan Yılmaz, Bolu Polisgücüspor Kulübü sporcuları Eroğlu ve Aşık'a çiçek verip tebrik ederek başarı diledi. Başkan Yılmaz, sporcuların Bolu'nun gurur kaynağı olduğunu belirtirken şunları söyledi:

"Sporda bazı engelleri aşarak Rio Paralimpik Oyunları'na katılmaya hak kazandığı için sporcularımızı kutluyoruz. Bu gençlerin yetişmesinde emeği geçen aileleri ve hocaları var. En çok da Emniyet Müdürlüğümüzü kutlamak lazım. Daha çok bu işi organize ederek bu noktaya gelmesini sağladılar. Belediye olarak bizlere de çok görevler düştüğünü biliyoruz. 'Köroğlu'nun torunu olduğumuzu Rio'da ispatlayacağız' diye ifadede bulunmaları nedeniyle de kendilerini ayrıca kutluyorum."

Ömer Aşık ise şunları söyledi:

"Ülkemizi ve Bolu'yu paralimpik oyunlarında temsil edecek olmak gurur verici. Çalışmalarımız devam ediyor. Bugün milli takım kampından dönüş yaptık. Kamptan belediyenin sağladığı engelsiz araçla döndük. 15 günlük bir kamp yaptık. Paralimpik oyunlarında da hedefimiz bir numara olmak. Türk bayrağımızı dalgalandırmak ve İstiklal Marşımızı orada gümbür gümbür okutmak istiyoruz."

Mervenur Eroğlu da hedeflerinin madalya kazanarak Türk bayrağını dalgalandırmak olduğunu söyledi.

- Bolu

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alaaddin Yılmaz Ömer Aşık Bolu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title