Haberler

Engelli Kızı İçin Aldığı Aracı Çaldılar

Bağcılar'da  'engelli plakası' bulunan otomobil, 2 kişi tarafından çalındı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.  Aracı sık sık rahatsızlanan 9 yaşındaki engelli kızını hastaneye götürüp getirmek için kullandığını belirten Bahattin Birtaş, yetkililerden hırsızların bir an evvel bulunmasını istedi.

Bağcılar'da 10 gün önce 2 kişi, park halindeki 'engelli plakalı' bir otomobili çalarak kayıplara karıştı. Tekstil İşçisi 35 yaşındaki Bahattin Birtaş, zihinsel ve bedensel engelli kızı İrem (9)'i hastaneye getirip götürmek için 5 yıl önce, Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) indiriminden yararlanarak bir otomobil aldı. Özellikle gece saatlerinde sık sık rahatsızlanan İrem, bu araç sayesinde hastaneye rahat rahat gidebiliyordu. Ama 10 gün önce sabaha karşı kimliği belirsiz 2 kişi park halindeki bu otomobili çaldı; daha sonra da kayıplara karıştı. Hırsızlık anı sokaktaki bir apartmanın güvenlik kamerası tarafından da kaydedildi. Sabah kalktığında otomobilini park ettiği yerde bulamayan Bahattin Birtaş, durumu polis ekiplerine bildirdi. Polis güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye alıp, hırsızlık şüphelilerini bulmak için çalışma başlattı.

"GÖTÜRENLER ALLAH RIZASI İÇİN YERİNE BIRAKSIN"

Otomobilinin bir an önce bulunmasını isteyen Birtaş, "Benim aracımı ne yapacaksınız? Bu çocuk yüzde 90 engelli. Ben çocuğumu o araçla hastaneye getirip götürüyorum. Zaten ÖTV indirimden yararlanarak almıştım ben arabayı. Araçta engelli plakası var, normal plaka yok. Yani bu araç kızımın adına... Yazık günah değil mi? Götürenler Allah rızası için yerine bıraksın. ya da yetkililer aracımı bir an önce bulsun. Çocuğumu nasıl hastaneye götürüp getireceğim. Her gün başkasından araba isteyemem ki..." dedi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bağcılar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title