Haberler

Engelli Hayatlar Engelsiz Oldu

Güncelleme:

Engelli bireylere akülü tekerlekli sandalyeleri teslim eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi olarak engelli vatandaşların toplumla kaynaşması için üzerlerine ne görev düşüyorsa bundan sonra da yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Manisa'nın il genelinde dev yatırımları bir bir hayata geçirerek şehrin çehresini değiştiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürdüğü hizmetlerle de vatandaşların takdirini topluyor. Bu çerçevede Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli vatandaşların sosyal hayata entegre olabilmeleri amacıyla Saruhanlı ilçesinde Nejla Konteş, Saniye Kırkaş, Kaside Akyiğit, Ahmet Ali Şengüler ve Fatma Sarıkaş'a akülü tekerlekli sandalye hediye edildi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de ilçeyi ziyaret ederek Fatma Sarıkaş ve Nejla Konteş'e akülü tekerlekli sandalyeleri teslim etti. Genç'e Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergun Aksoy ve İlçe Koordinasyon Şube Müdürü Nuri Güncan da eşlik etti

Engeller Bir Bir Aşılıyor

Sosyal belediyeciliğin gerekliliğini yerine getirdiklerinin altını çizen Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç,"Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'ün direktifleriyle 17 ilçemizde yatırımlarımız hızla devam ediyor. Tabii ki belediyecilik bununla bitmiyor. Sosyal belediyecilik yönümüzle de bu anlamda ihtiyacı olan engelli bireylerimize akülü tekerlekli sandalye desteğinde bulunuyoruz. Engelli vatandaşlarımızın toplumla kaynaşması için Büyükşehir Belediyesi olarak daha önce yaptığımız gibi üzerimize ne görev düşüyorsa bundan sonrada yapmaya devam edeceğiz. Bu duygularla vatandaşlarımıza sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler temenni ederim" ifadelerinde bulundu.

Büyükşehir Yüzleri Güldürdü

Tekerlekli sandalye yardımının kendilerini oldukça mutlu ettiğini belirten Fatma Sarıkaş'ın kızı Fatma Özdoy ve Nejla Konteş, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cengiz Ergün Saruhanlı Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title