Haberler

Engelli Genç: Yorulup Pankartı Bırakınca Saniye Farkıyla Kurtuldum

Güncelleme:

Suruç'ta dün 32 kişinin öldüğü ve 104 kişinin yaralandığı intihar saldırısında patlamadan saniyeler önce alandan ayrılan engelli İsmail Denum, ölümden kıl payı kurtuldu.

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde dün 32 kişinin öldüğü ve 104 kişinin yaralandığı intihar saldırısında patlamadan saniyeler önce alandan ayrılan engelli İsmail Denum, yaşadıklarını anlattı. Gençlere destek için basın açıklamasına gittiğini ve pankartın köşesinden tuttuğunu belirten Denum, "Sıcak hava nedeniyle yorularak ayrılmak istedim ve birkaç saniyeyle hayatta kaldım" dedi.

ALANDAN UZAKLAŞTIKTAN SANİYELER SONRA PATLAMA MEYDANA GELDİ

Şanlıurfa'nın Suruç İlçesi'nde dün 32 kişinin öldüğü bombalı saldırının görüntülerinde, grupta bulunan engelli bir kişinin ölümden kıl payı kurtulduğu görüldü. Olay sırasında çekilen görüntülerde, tekerlekli sandalyedeki engelli genç, basın açıklamasının yapıldığı alandan uzaklaştıktan saniyeler sonra patlama meydana geliyor. Saniyeler ile hayatta kalmasıyla dikkatlerin üzerinde yoğunlaştığı engelli genç bugün, patlamada yaşamını yitiren 2 arkadaşının Suruç'ta yapılan cenazesinde ortaya çıktı.

"BİRKAÇ SANİYEYLE HAYATTA KALDIM"

Ölümden kılpayı kurtulan engelli İsmail Denum, yaşadıklarını şöyle analttı;

"Ben arkadaşların basın açıklamasına destek vermek üzere kültür merkezine gittim. Burada açılan pankartın bir köşesini ben tutuyorum. Basın açıklaması uzun sürdüğü için aşırı sıcaklar yüzünden etkilenince yanımda bulunan bayan arkadaşa pankartı tutmasını isteyerek, oradan ayrıldım. Birkaç metre gittikten sonra büyük bir gürültüyle patlama meydana geldi. O anda ne yapacağımı şaşırdım, birkaç saniyeyle hayatta kaldım ama etrafım ceset ve yaralılarla doluydu. Patlamayla birlikte arkadaşların ceset parçaları üzerime sıçradı."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şanlıurfa Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (56)

DEVLET BAHCELI ASKERLIGINI PARALI YAPMIS:

Kahrolsun sosyalistler. Yasasin Kapitalizm.

7
54
yanıtYanıtla
harbi ve delikanli:

Hic de inandirici gelmedi bun da bir yezid lik var

34
14
yanıtYanıtla
SURIYELI:

BIDAKI SEFERE BETER OLURSUN INSAALLAH

28
14
yanıtYanıtla
rıdvan:

bunların neden hiç bir eyleminde Türkiye bayrağı olmaz ki yoksa bunlar vatan haini mi yoksa ben mi kötü niyetliyim !!!

26
7
yanıtYanıtla
Yigit:

Sakat maasini Alirken devletten iyi sonra kalk gosteri yap hangi kitapta yazar hainlik ???

23
6
yanıtYanıtla
harbi ve delikanli:

Bence bu insan yaratik ta bir sey var

15
13
yanıtYanıtla
Abc:

Kısmet birdahaki sefere artik

20
4
yanıtYanıtla
Ozgur:

Bidahaki sefere artik iyi yirttin

14
9
yanıtYanıtla
Ankaralı mahir karaMobil-IOS:

Geberin marksist şerefsizler

17
6
yanıtYanıtla
İsmailMobil-IOS:

Pkk paçavraları

17
6
yanıtYanıtla
Tüm 56 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title