Haberler

Engelli Derneklerinden Vali Küçük'e Ziyaret

Güncelleme:

Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük; Engelliler Haftası dolayısıyla Şanlıurfa'daki engelli dernekleri temsilcileri ve Ankara Seymenlerini kabul etti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası için daveti üzerine Şanlıurfa'ya gelen Ankara Kulübü Derneği Seymenler Ekibi Engelli derneklerinin vali İzzettin Küçük'ü ziyaretlerine eşlik etti.

Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Habip Polat, Bedensel Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Tapışık, Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkanı Serdar Yıldırım ve Hemofili Derneği Başkanı Ali Yıldırım'ın Vali İzzettin Küçük'ü ziyaretinde Vali Yardımcısı Ufuk Akıl ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Demirkol da yer aldı.

Ziyarete gelen dernek başkanları ve Şanlıurfa'daki tüm engelliler adına Vali İzzettin Küçük'e çiçek veren Bedensel Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Tapışık: "Bizlere her anlamda destek verdiği için bütün engelli arkadaşlarım adına Valimiz Sayın İzzettin Küçük'e teşekkür ediyorum" dedi. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ise; devletin engelli vatandaşlara sağladığı imkanlardan bahsederek, istihdam konusunda özel sektörün de engellilere imkan sağlaması gerektiğini kaydetti.

Ziyaret sırasında Ankara'dan misafirlerine de Şanlıurfa hakkında bilgi vererek gezebilecekleri yerlerle ilgili tavsiyelerde bulunan Vali İzzettin Küçük; yapılan ziyaretin Ankara ve Şanlıurfa arasında kültür alışverişine katkı sunacağını belirtti.

Ziyaretin sonunda Ankara Kulübü Derneği Seymenler Ekibi tarafından Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük'e seymen minyatürü hediye edildi. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük ise misafirlerine mırra takımı hediye etti.




Kaynak: Temsilci / Yerel

Engelliler Haftası Serdar Yıldırım Şanlıurfa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title