Haberler

Engelli Bireyler Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı'nda

Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü, Özel Muhterem Yetişkin Zihinsel Engelliler Bakım Merkezi’ndeki engelli bireyler için Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda bulunan Eti Sualtı Dünyası’na gezi düzenledi.

Odunpazarı Belediyesi Kadın ve Aile Müdürlüğü, Özel Muhterem Yetişkin Zihinsel Engelliler Bakım Merkezi'ndeki engelli bireyler için Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı'nda bulunan Eti Sualtı Dünyası'na gezi düzenledi.

Muhterem Yetişkin Zihinsel Engelliler Merkezi'nden 50 engelli bireyin katılımı ile gerçekleşen gezi sonrasında ise engelli bireyler, böyle bir etkinlikte yer aldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Engelli bireylere yönelik yapılan etkinliklerin devam etmesini isteyen yetkililer, engelli bireyler için bu geziyi düzenleyen Odunpazarı Belediye Başkanı Av. Kazım Kurt'a teşekkür etti. Büyükşehir Belediyesi'nin bu gezide kendilerine destek vererek, ücret almadığını belirten yetkiler, yardımları için Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'e de teşekkür etti. Yetkililer, kadınlar, yaşlılar ve engellilere yönelik düzenledikleri bilgilendirme gezilerine devam edileceğinin altını çizdi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Odunpazarı Belediyesi Eskişehir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title