Haberler

Engelli Bireyler, "Biz Size Engel Olmayalım" Yürüyüşünde Buluştu

Muratpaşa Belediyesi Spor İşleri ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlükleri işbirliğiyle engelli vatandaşlara Düzlerçamı mesire alanında “Biz Size Engel Olmayalım” sportif yürüyüşü ve pikniği düzenlendi.

Muratpaşa Belediyesi Spor İşleri ile Sosyal Yardım İşleri Müdürlükleri işbirliğiyle engelli vatandaşlara Düzlerçamı mesire alanında "Biz Size Engel Olmayalım" sportif yürüyüşü ve pikniği düzenlendi.

Türkiye Sakatlar Derneği, Altı Nokta Körler Derneği, Beyaz Baston Görmeyenler Derneği, Özel Sporcular, Yaşam Akademi, ZİÇEV ve Vali Saim Çotur Özel Görme Engelli sınıfı öğrencilerden 450 vatandaşımız ve ailelerinin katıldığı etkinlikte ormanlık alanda spor yaptırıldı.

Ormanlık alanda sabah sporu ile başlayan etkinlikte engelli vatandaşlara antrenörler gözetiminde cimnastik, futbol, tenis ve voleybol çalışmalarının yanı sıra müzik eşliğinde dans çalışması da yaptırıldı. Düzlerçamı mesire alanında doğa yürüyüşü ile son bulan etkinlikte engellilere ve ailelerine mangal partisi düzenlendi. Ormanlık alanda önce spor, ardından müzik eşliğinde dans çalışmaları yapan engelli vatandaşlar ve aileleri keyifli bir gün geçirmenin mutluluğunu doyasıya yaşadı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Düzlerçamı Muratpaşa Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title