Haberler

Engelli Beşiktaşlı'ya 'Antipati' Taraftar Grubundan Jest

Güncelleme:

Kırıkkale'de doğuştan kemik daralması sonucu 7 yaşında yürüyemez duruma gelip, yatağa mahkum kalan 27 yaşında engelli Yusuf Kayalak'ı İstanbul'dan Gençlerbirliği maçına giden Beşiktaş'ın Antipati taraftar grubu evinde ziyaret ettiler.

Kırıkkale'de doğuştan kemik daralması sonucu 7 yaşında yürüyemez duruma gelip, yatağa mahkum kalan 27 yaşında engelli Yusuf Kayalak'ı İstanbul'dan Gençlerbirliği maçına giden Beşiktaş'ın Antipati taraftar grubu evinde ziyaret ettiler. 'Sonradan değil, doğuştan Beşiktaş'lı olunur' diyen engelli Kayalak, "Rahatsızlığım nedeniyle Beşiktaş'ın maçlarını yatarak sadece TV'den izleyebiliyorum. En büyük amacımız ve gayemiz Beşiktaş'ın şampiyon olması" dedi.

EN BÜYÜK MUTLULUĞUM BEŞİKTAŞ'LI OLMAK

Rahatsızlığı hakkında bilgi veren fanatik Beşiktaş'lı olan engelli Yusuf Kayalak, "Doğuştan Beşiktaşlıyım, zaten sonradan değil, doğuştan Beşiktaşlı olunur. Bizde felsefe budur. Her şeye rağmen hayat felsefemiz siyah beyaz. Rahatsızlığımdan dolayı Beşiktaş maçlarına gidemiyorum. Kas rahatsızlığım var oturamıyorum, sürekli yatmam gerekiyor. O yüzden Beşiktaş'ın maçlarını sadece TV'den izleyebiliyorum. En büyük amacımız ve gayemiz Beşiktaş'ın şampiyon olması. Daha önce yürüyebiliyordum, ama şu anda kas ağrılarından dolayı yürüyemiyorum ve sürekli yatıyorum. Belde kemik daralması var. Bu günüme hamdolsun, hayatı en iyi şekilde devam etmeye çalışıyorum. Beşiktaş taraftar grubunun beni ziyaret etmesi çok ayrı bir duygu. Benim en büyük mutluluğum Beşiktaşlı olmaktı. Taraftarlarımızın yanımda olmaları beni daha çok gururlandırdı. Herkese teşekkür ederim" dedi.

TARAFTARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA HAZIRIZ

Beşiktaş'ın Antipati taraftar grubu adına Ahmet Altuğ da yaptığı açıklamada, "Facebook üzerinden tanıdığımız ve gurur duyduğumuz Yusuf kardeşimizi gerçekten çok seviyoruz. Bizim Beşiktaş taraftarı için yapamayacağımız bir şey yok. Yeter ki elimizden gelsin. Biz sadece Yusuf için değil, kaç tane Yusuf olursa olsun, bizi görmek ve gelmek istiyorlarsa, ulaşamıyorlarsa elimizden geldiği kadar ulaşırız. Zaten Yusuf'un gözlerinin içinden belli parladığının ne kadar mutlu olduğu, Antipati ailesi onu ziyarete geldi. Yusuf'u Ankara da oynayacağımız maçlara götürmek istiyoruz. Bugün de kararımız vardı. Yani gelemiyor. Başka zaman inşallah kendisini tekrar ziyaret edip, maça götüreceğiz" diye konuştu.

DUYGULU ANLAR YAŞANDI

Beşiktaş Antipati taraftar grubu üyeleri, engelli Yusuf ile birlikte Beşiktaş için tezahüratta bulundular. Ziyaret sırasında baba Doğan ile anne Emine de engelli oğulları Yusuf'a sarılıp, duygulu anlar yaşadılar. Akıttığı gözyaşlarını silen anne Emine Kayalak, "Yusuf'um için çok mutluyum. Buraya kadar gelip, kendisini sevindiren herkesten Allah razı olsun. Yusuf'umu çok mutlu ettiler" dedi. Baba Doğan Kayalak ile birlikte Antipati taraftar grubunun minibüsünde bir süre oturan Yusuf, taraftarlarla birlikte Kartal işareti yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırıkkale İstanbul Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title