Haberler

Engelli Basketbol Takımı Süper Ligi Garantiledi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol Takımı, Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. liginin bitimine 4 maç kala elde ettiği 41 puanla Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi’ne çıkmaya hak kazandı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol Takımı, Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. liginin bitimine 4 maç kala elde ettiği 41 puanla Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'ne çıkmaya hak kazandı.

Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol takımı oynadığı 22 Basketbol müsabakasının 19'unu kazanarak elde ettiği 41 puanla, Lig birincisi 44 puanlı Bağcılar ve 43 puanlı 2. Gaziantep Engelli Basketbol Takımlarının ardından 3. olarak Süperlige çıkmayı garantiledi. Centilmen oyunu ile oynadığı her oyunda rakiplerinin takdirini toplayan Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol Takımı, Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol liginde oynayacağı 4 maçta da lig birincisi olmak ter dökecek. Desteklerinden dolayı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'ye teşekkür eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol Takım Koçu Serdar Yıldırım, " Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelli Basketbol Takımımız ligin son 4 haftasında süper ligi garantiledi. Yaklaşık 26 haftalık uzun bi maratonun 22. haftasında süper ligi garantilemenin sevinci içerisindeyiz. Şuanda Şanlıurfa'nın ilk ve tek Süper lig takımı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Engelliler Basket takımıdır. Bu başarıdaki en büyük katkı Büyükşehir Belediyemizin ve Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'nindir. Onların bizlere vermiş olduğu katkılarla bugün takımımız Süper Ligde Şanlıurfa'yı temsil edecek. Yıl boyunca usanmadan çalışan, müsabakalar da ve antrenmanlar da üstün performans gösteren sporcularımızı tebrik ediyorum. Destek veren tüm Şanlıurfalılara çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa Gaziantep Bağcılar Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title