Haberler

Engelli Asker Adaylarına Kına Eğlencesi

Engelliler Haftası kutlamaları çerçevesinde Odunpazarı Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlenen programda, engelli asker adayı için Odunpazarı Kültür Merkezi’nde kına eğlencesi düzenlendi.

Engelliler Haftası kutlamaları çerçevesinde Odunpazarı Belediyesi'nin katkılarıyla düzenlenen programda, engelli asker adayı için Odunpazarı Kültür Merkezi'nde kına eğlencesi düzenlendi.

Fiziksel ve zihinsel engelleri nedeniyle yaşıtları gibi askere gidemeyen engelli gençler, temsili olarak vatani görevlerini yerine getirmek için kına eğlencesinde bir araya geldi. Eskişehirliler tarafından büyük ilgi ile takip edilen programa Odunpazarı Belediyesi Meclis Üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının ve engelli derneklerinin yetkilileri de katıldı. Engelli vatandaşları sembolik de olsa askere göndermenin çok faydalı bir amacı olduğunu belirten Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, ailelerin de bu mutluluğu yaşamasının önemli olduğunu kaydetti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Odunpazarı Belediyesi Engelliler Haftası Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title