Haberler

Engelli Aileleri Kahvaltıda Buluştu

Urla Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Urla Belediyesi’nin işbirliği ile engellilere ve ailelerine özel kahvaltı etkinliği yapıldı.

Urla Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Urla Belediyesi'nin işbirliği ile engellilere ve ailelerine özel kahvaltı etkinliği yapıldı.

Urla Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Urla Belediyesi, engelliler ve ailelerine özel kahvaltı programı düzenledi. En büyük engelin sevgisizlik olduğunun vurgulandığı buluşmada hep birlikte şarkılar söylendi. Türk Kızılayı Urla Şubesi'nin yaptığı oyuncakları çocuklara dağıtan Kaymakam Murat Sefa Demiryürek kahvaltıda bir araya gelmekten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Birlik ve beraberlik içinde keyifli bir kahvaltının yaşandığı organizasyonda Asiye Hüseyin Akyüz Bilim İlköğretim Okulu öğrencilerinin işaret diliyle okudukları Andımız ilgiyle takip edildi. Aynı okulun çevre projesi kapsamında topladıkları mavi kapaklar ve atık yağ ile aldıkları tekerlekli sandalye ise ihtiyaç sahibi bir engelliye teslim edildi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Urla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title