Haberler

Enez Sahil Güvenlik'ten Başarılı Göçmen Operasyonu

Edirne'nin Enez ilçesinde Çanakkale Sahil Güvenlik Komutanlığı'na bağlı Enez Sahil Güvenlik 308 Komutanlığı ekiplerince, yasa dışı yollardan yurt dışına şişme botla geçmeye çalışan 14 göçmen ve 1 Türk organizatör yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Enez ilçesinde Saros Körfezi ile Meriç Nehri'nin birleştiği bölgede devriye görevi yapan Enez Sahil Güvenlik 308 Komutanlığı ekipleri, termal kamera ile Enez Kum Boğazı Mevkii'nde bir bot tespit etti. Şüpheli olan botun yanına giden ekipler, botun içersinde yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan 14 Filistin uyruklu şahıs ile bunlara kılavuzluk eden Türk organizatör

T.K.'yı (35) yakaladı. Göz altına alınan göçmenler ve Türk Organizatör T.K., Enez İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.

14 Filistin uyruklu göçmen sınırdışı edilmek üzere Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Pasaport ve Yabancılar Şubesi'ne gönderilirken T.K. ise mahkemeye sevkedildi.

Sahil Güvenlik 308 Komutanlığı ekiplerinin Enez'de yasa dışı yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan göçmenler ve kaçakçılarla ilgili mücadelesinin devam edeceği öğrenildi. - EDİRNE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Sahil Güvenlik Komutanlığı Çanakkale Enez Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title