Haberler

Sokak Köpekleri Zehirli Tavuk Verilerek Zehirlendi

Güncelleme:

Edirne'nin Enez İlçesi'nde, zehirli tavuk eti verilerek 23 köpeğin itlaf edildiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda yapıldı.

Edirne'nin Enez İlçesi'nde, zehirli tavuk eti verilerek 23 köpeğin itlaf edildiği iddiasıyla savcılığa suç duyurusunda yapıldı. Enez Belediye Başkanı Ak Partili Abdullah Bostancı da konuyla ilgili çalışma başlattıklarını söyledi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Enez Doğal Yaşamı Çevreyi ve Sokak Hayvanlarını Koruma Derneği Başkanı Selma Yılmaz, ilçede sokak köpeklerinin zehirlendiğini söyleyerek Enez Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu. İlçe'de yaptıkları araştırmada, 23 köpeğin zehirli tavuk vererek itlaf edildiğini söyleyen Selma Yılmaz, "Yaptığımız tespitler köpeklerin zehirlendiği yönünde. Zenirlenen bazı köpekleri kurtarma çabalarımızdan sonuç alamadık. Bazı köpekler feci şekilde can çekişerek ellerimizde öldü. Yavru köpekleri ise toplu ölü bulduk. Sadece köpekler değil çok sayıda martı ve kargalarda öldü. Bu nasıl bir katliamdır bu nasıl vicdansızlıktır." dedi.

''KONUYU YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ''

Enez Belediye Başkanı Ak Partili Abdullah Bostancı ise, belediye görevlilerinin yaptığı ön araştırmada 3-4 köpeğin telef olduğunu tespit ettiklerini söyleyerek, "Bu suçu işleyenlerin Allah cezasını versin ve verir de. Konuyu yakından takip ediyoruz. En kısa sürede konuyla ilgili detaylı açıklama yapacağız." diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Abdullah Bostancı Selma Yılmaz Enez 3. Sayfa Yerel Yaşam Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

sait:

allah belanizi versin musluman ulke tuuuuuu

17
5
yanıtYanıtla
gerçek vatansever:

allah belalarını versin şerefsizlerin

19
2
yanıtYanıtla
58:

yuh yani insanlık iyice ölmüş yazık degilmi bu hayvanlara yabanların allah belasını versin

20
1
yanıtYanıtla
Ahum:

Allahım nasıl kıyarlar bu minik hayvanlara nasıl şiddetle kınıyorum sizleri yk böyle insanlık yok Allah belanızı versin haayvan sevmeyen insan sevemez . ;((

20
0
yanıtYanıtla
OKTAY ÇİÇEK:

BUNU YAPAN VİCDANSIZ . . . . ALLAH SANA ÇOK ÇEKTİRECEK

17
0
yanıtYanıtla
ömer:

BUNU YAPAN INSAN OLAMAZ HAYVANDA OLAMAZ. HAYVANLARA HAKARET OLUR. BIZIM TOPLUM DINE SARILDIKCA CANILESIYOR.

9
1
yanıtYanıtla
ışıl:

bunu yapanın sonu bu masum yavrulardan beter olsun insan diye aramızda dolaşıyorlar ya işte bu hepimizi ürkütüyor

6
2
yanıtYanıtla
merve:

kim hayvan şimdi acaba

4
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title