Haberler

Enes Ünal Resmen Manchester City'de

Güncelleme:

Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, TFF Olağan Seçimli Genel Kurulu'ndan önce LİG TV canlı yayınında Enes Ünal için Manchester City ile anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Ankara'da yapılan Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Seçimli Genel Kurulu'nda, Bursaspor Kulübü Başkanı Recep Bölükbaşı, transferle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

VOLKAN VE SERDAR AZİZ KALACAK

Transfer döneminin gözde isimlerinden Volkan Şen ve Serdar Aziz'in kesinlikle takımda kalacağını vurgulayan Bölükbaşı, Enes Ünal'ın ise İngiltere'ye gideceğini açıkladı.

Enes için Manchester City kulübünden teklif aldıklarını söyleyen Recep Bölükbaşı, "Genç golcümüz Enes Ünal'a Avrupa'dan birçok talip vardı. İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester City ile anlaşmak üzereyiz. Bir iki gün içerisinde konu netleşir" dedi.

RESMİ AÇIKLAMA DA GELDİ

İlerleyen saatlerde ise Bursaspor'un resmi internet sitesinden Enes Ünal'ın sağlık kontrolünden geçmek üzere İngiltere'ye gideceği açıklandı. Yeşil-beyazlı ekibin resmi sitesinden yapılan açıklamada, "İngiltere'nin Manchester City kulübü ile profesyonel futbolcumuz Enes Ünal'ın transferi konusunda yapılan görüşmeler sonucunda prensip anlaşmasına varılmıştır. Enes Ünal önümüzdeki günlerde sağlık kontrolleri için İngiltere'ye gidecektir. Kamuoyunun bilgisine sunarız" denildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bursaspor Enes Ünal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman?
500

Yorumlar (14)

RAGİ1907:

tatile çıktı sene gerı gelır

6
3
yanıtYanıtla
Mobil-ANDROID:

Genç bir arkadaşımızın başarısını takdir edip kendisini tebrik edeceğimize yerden yere vurmak adet haline getirmişiz. Yazık ama çok yazık.................

6
1
yanıtYanıtla
XYZ:

2. SALİH VAKASI OLUR BUNLARIN 2SİDE ŞİŞİRİLDİ

5
1
yanıtYanıtla
fbmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ama 3. Takimina

4
2
yanıtYanıtla
FutbolcuMobil-IOS:

Hem resmen hemde prensib de anlasmis !! Nasil oluyor bu is ??

4
0
yanıtYanıtla
messimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Büyük ihtimal ilk sezon düzenli forma şansı bulması için man city Enesi premier ligde başka takıma kiralayacak performansına göre kariyeri şekillenecek

4
0
yanıtYanıtla
KARAHANmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Burdakilerin kalip heder olacagina!

3
0
yanıtYanıtla
TurkishpeoplemobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Milli takımımızın yetenekli oyunculara ihtiyacı var, inşaallah enes o takımda pişer de ileride adını sık duyarız, ülkemizde o kadar çok yetenekli oyuncular var ki ama altyapı yok arkadaŞ altyapı.

3
0
yanıtYanıtla
krıtık:

ulan bjk bu çocugu almadın sana çok sövüyom çok iyi topcu olacak bu çocuk bakın görün helel olsun sana

2
1
yanıtYanıtla
MISTAVAMAL:

suc selaniklidedir, , ,

2
1
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title