Haberler

Enes Ünal, Manchester City'le Anlaştı

Güncelleme:

Premier Lig devi Manchester City, Bursaspor'un genç yıldızı Enes Ünal'ı 3 milyon Euro karşılığında transfer etti.

Bursaspor'da forma şansı bulamadığı için Avrupa kulüplerinden gelen teklifleri değerlendirmeye alan Enes Ünal'ın, İngiltere Premier Lig ekibi Manchester City ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Bursaspor'la olan sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan 18 yaşındaki yıldız için Chelsea de devreye girmişti ancak Manchester City ile masaya oturan Yeşil Beyazlılar, 3 milyon Euro karşılığında genç oyuncunun bonservisini vermeyi kabul ettiği öğrenildi. Ayrıca İngiliz devi, Enes Ünal'ın sonraki satışından Bursaspor'a %10 pay verecek. Transferin yakın zamanda resmiyet kazanması bekleniyor.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bursaspor Enes Ünal Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (54)

Kale06Mobil-IOS:

Suna seni seviyorum

9
17
yanıtYanıtla
frkn:

allah yolunu açık etsin kardeşim

17
6
yanıtYanıtla
ELAZIĞ''LI:

Enes kendi takımında ilk 11''e giremedi. Peki gideceği kulüp Bursaspordan dahamı bir alt ligde, gidip orda oynayacak. Manchester city''de oynamak her babayiğidin harcı değil. Bu çocuk orda ancak kale arkasında top toplar, başka birşey olmaz bundan. Bursasporun çoğu maçlarını izledim. Ama Enes''i hiç mi hiç beğenmedim. Bundan bir cacık olmaz. Ben şahsen Süper ligde hiçbir kulüpte oynatmam. Ancak gider PTT 1. ligde belki oynar. Şimdi Salih Roma''ya gitti. Kaç maç oynamış bilen varmı.

12
10
yanıtYanıtla
ufak at timsahlar yesin:

bursada şans bulamayan adam m. cityde agüero ve dzeko''yu mu kesecek :D

18
2
yanıtYanıtla
YaseminmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bananeeeee sevgilim gelecek iftar yapcaz

4
15
yanıtYanıtla
GERÇEK:

İYİ FUTBOLCU OLACAĞI KESİN 3 5 SENE SONRA 40 50 MİLYON

9
8
yanıtYanıtla
.:

SALİHDE BUDA ŞİŞİRİLDİ NE VAR BUNLARDA 5 PARA ETMEZ 2SİDE

10
6
yanıtYanıtla
jankulotvandon:

18 . de çocuğu bile çekemeyen bir milletiz , inşallah davıd beckham gibi star olursun evlat

14
2
yanıtYanıtla
serhat:

Çok yanlış 3 seneye varmaz m. city 20-25 milyon euroya okutur bu çocuğu

13
2
yanıtYanıtla
Rıdvan:

haaa yani bursasporda forma şansı bulamadı avrupadan gelen teklifleri değerlendirdi düzenli forma giyeceği kulüpte Manchester city öylemi ? haberden yalan akıyor yalannnnnnnnnnn yalan

11
3
yanıtYanıtla
Tüm 54 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title