Haberler

Enerya Gaz Soğuksu'da Alçak Basınç Hat Yapımını Tamamladı

Enerya Gaz Antalya’nın Muratpaşa İlçesi Soğuksu Mahallesi’nde alçak basınç hat yapımını tamamladı.

Enerya Gaz Antalya'nın Muratpaşa İlçesi Soğuksu Mahallesi'nde alçak basınç hat yapımını tamamladı.

EneryA Antalya Gaz Dağıtım, Soğuksu Mahallesi'nde Alçak Basınç Hattı Devreye Alma İşlemi'nin Cuma günü başlayıp Cumartesi günü tamamlanacağını bildirdi.

Enerya Antalya Gaz Dağıtım'dan yapılan açıklamada, "29 Mayıs 2015 Cuma günü, saat 18.00'de başlatılacak olan "Soğuksu Mahallesi Alçak Basınç Hattı Devreye Alma İşlemi", 30 Mayıs 2015 Cumartesi saat 12.00'de tamamlanacaktır. Söz konusu gaz verme işlemi; Soğuksu Mahallesi, 300, 301, 302, 308, 307, 297, 299 numaralı sokaklarda ve Toroslar ile Kazım Karabekir Caddesi üzerinde yapılacaktır. Bu işlem, borunun içindeki havayı tahliye etmek amaçlı olup, işlem sırasında atmosfere yüksek debide hava ve gaz karışımı atılacağından gürültü çıkması muhtemeldir.

İlgili bölgede yapılacak çalışma dolayısıyla başta Antalya Valiliği olmak üzere, Antalya Büyükşehir Belediyesi, Muratpaşa Kaymakamlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve Muratpaşa Belediyesi'ne bilgi verilmiştir. Yapılacak olan "gazın devreye alınma işlemi", rutin bir prosedür olup gerekli tüm teknik, çevre güvenlik ve İSG önlemleri alınmıştır" denildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muratpaşa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title