Haberler

Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız Açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen ’Hedef 2023 İlk Günkü Aşkla Kadın Kolları Programı’nda yaptığı konuşmada, "Biz ilerlememize rağmen devam ettiğimiz halde tek başına iktidara yakınız ama tamamen elde etmiş değiliz" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Hedef 2023 İlk Günkü Aşkla Kadın Kolları Programı'nda yaptığı konuşmada, "Biz ilerlememize rağmen devam ettiğimiz halde tek başına iktidara yakınız ama tamamen elde etmiş değiliz" dedi.

Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen 'Hedef 2023 İlk Günkü Aşkla Kadın Kolları Programı'na katıldı. Burada partili kadınlara seslenen Yıldız, "Sizler yalnıza AK Parti'nin değil, yalnızca Türkiye'nin geleceği değil aynı zamanda bütün imarıyla beraber, Türkiye'nin bütün yapı taşları ile beraber gizli kahramanlarısınız. Birçoğunuzun ismini bilmiyoruz ama bir çoğunuz hem Kayseri hem de toplumun gönlünde yer ediyor. Yalnızca Allah rızası için, yalnızca ülkenin geleceği için ve yalnıza çocuklarımızın geleceği için çalışıyorsunuz" ifadelerini kullandı.

"Kayseri'deki oyların yükselme oranı Türkiye'nin oylarının yükselme oranından daha fazla olacağa benziyor" diyen Yıldız, "Halen biz ilerlememize devam ettiğimiz halde tek başına iktidara yakınız, tamamen elde etmiş değiliz. Özellikle önümüzde ki haftayı çok iyi değerlendirmemiz lazım. Sizlere düşen vazife her zamankinden daha fazladır" şeklinde konuştu - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Taner Yıldız Ak Parti Türkiye Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title