Haberler

Enerji ve Tabii Kaynaklar Eski Bakanı Taner Yıldız Açıklaması

Bünyan Belediyesi tarafından, ’2015 yılı faaliyetleri ve gilaburu tanıtım programı’ düzenlendi.

Bünyan Belediyesi tarafından, '2015 yılı faaliyetleri ve gilaburu tanıtım programı' düzenlendi. Programda konuşan Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı ve milletvekili adayı Taner Yıldız, "Bütün teröristler silahlarını bırakana kadar bu mücadele devam edecek. Bunun herhangi bir şekilde yumuşatılması, gevşetilmesi söz konusu değildir" dedi.

Bünyan ilçesinde düzenlenen programa Enerji ve Tabii Kaynaklar eski Bakanı ve milletvekili adayı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, AK Parti Kayseri Milletvekili adayları İsmail Tamer, Sami Dedeoğlu, Avşar Aslan, Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu, göreve geldikleri günden bu yana yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgiler verdi. Gülcüoğlu ayrıca, ilçenin sorunlarını çözme noktasında gayret ettiklerini belirterek, bu çalışmalarının devam edeceğini söyledi. Gülcüoğlu programa katılan vatandaşlara Bünyan'a TOKİ yapılacağının müjdesini verdi.

AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Avşar Aslan ise, 1 Kasım seçimlerinin önemine değinerek vatandaşlardan destek istedi. Aslan ayrıca, AK Partinin seçim beyannamesi ile ilgili olarak bilgiler verdi.

AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Sami Dedeoğlu da, Develili olduğunu belirterek, hayırseverler ile birlikte Develi'ye birçok yatırım yaptıklarını belirterek, milletvekili seçilmesi durumunda aynı yatırımları Bünyan'a da yapacağının sözünü verdi.

AK Parti Kayseri Milletvekili adayı İsmail Tamer ise, gilaburunun faydalarını anlatarak vatandaşları doktor olması nedeniyle, sıklıkla gilaburu içmeleri konusunda öneride bulundu. Tamer ayrıca, Bünyan'da Devlet Hastanesi yapımı için halen yer tahsis edilemediğini belirterek, "yer tahsis edildiğinde inşallah Bünyan 100 yatak kapasiteli Devlet Hastanesine kavuşacak" dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel de, Bünyan'a son dönemde iyi yatırımlar yapıldığını belirterek, bu yatırımların devam edeceğini ifade etti.

Enerji ve Tabi Kaynaklar eski Bakanı ve milletvekili adayı Taner Yıldız ise, "1 Kasım seçimlerinde sizlerin koyacağı irade, yapacağınız tercihlerle beraber biz 13 yıllık birikimlerimizin tüketilmesine müsaade etmeyeceğiz. O yüzden 1 Kasım seçimleri yalnızca bir partinin, yalnızca iktidar partisinin değil aynı zamanda Türkiye'nin geleceği ile alakalı bir seçim. Biz 1 Kasım'da sandığa giderken yalnızca partilerin kendi arasında yapmış oldukları rekabeti değil, aynı zamanda Diyarbakır Yenişehir Belediyesinin HDP'li Belediyenin bilboardlara astığı peygamber efendimize hakaret içeren karikatürlerin tercih edilip edilmediği alakalı bir seçim olacak. Biz hiçbir dini duygunun istismar edilmemesine çalışırken, 'sen-ben yok Türkiye var' diye Bünyan'ın bilboardlarına da bunları asarken kalktılar oradan peygamber efendimize hakaret içeren karikatürleri yayınladılar. Türkiye bir hukuk devleti. Türkiye inşallah 35 tarihinden gelen PKK kamburunu hep beraber atacak. Biz onlara hiçbir şekilde müsamaha göstermeyeceğiz. Çözüm sürecini değerlendirmediler. Şimdi silahların bıraktırılma süreci başlamıştır. Bütün teröristler silahlarını bırakana kadar bu mücadele devam edecek. Bunun herhangi bir şekilde yumuşatılması, gevşetilmesi söz konusu değildir" şeklinde konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Tamer Taner Yıldız Ak Parti Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title