Haberler

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız Kırşehir'de Açıklaması

"Türkiye'de ne zaman bir büyüme, gelişme ve ilerleme sağlansa iktidarın paçasından tutup aşağı çeken bir yapı oluşuyor" "Bu seçimden sonra yeni bir Türkiye ile beraber mi olacağız yoksa başımıza sık sık getirdikleri gibi eski koalisyon hükümetlerine mi dönüşeceğiz?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, " Türkiye'de ne zaman bir büyüme, gelişme ve ilerleme sağlansa iktidarın paçasından tutup aşağı çeken bir yapı oluşuyor" dedi.

AK Parti Kaman İlçe Başkanlığının İlçe Kültür Merkezi'nde düzenlediği proje tanıtım toplantısında konuşan Bakan Yıldız, 30 Mart akşamında seçim sonuçlarının ortaya çıkacağını, sonuçların ülkeye hayır ve güzellik getireceğine inandığını söyledi.

Gelecek nesillere daha güzel bir Türkiye bırakmak için çalıştıklarını belirten Yıldız, şöyle konuştu:

"Çok başarılı çalışmalar yaptık. Sağlıkta dönüşüm, ulaşımda yapılan çalışmalar, enerji alanındaki yatırımlar gibi bir çok sektörde büyük adımlar atıldı. Çok iyi ve başarılı çalışmalar yaptık. Bize diyorlar ki:  'Biz başbakanı istemiyoruz'. Buna siz tek başınıza karar veremezsiniz ki. Buna karar verecek olan milletimizdir. Başbakanımız ne diyor:  'Kimse telaş yapmasın, kimse endişelenmesin ve kimse paniklemesin. 30 Mart akşamında vatandaşımız bize ne görev verdiyse öpüp başımızın üstüne koyacağız' dedi. Niye siz aynı şeyi yapmıyorsunuz? Sizin desteklerinizle biz her zaman dik duracağız."

Geçmiş yıllarda olduğu gibi 17 Aralık'ta da demokrasi ve siyasi iktidarın engellenmesinin amaçlandığını vurgulayan Bakan Yıldız, şöyle devam etti:

"Türkiye de ne zaman bir büyüme, gelişme ve ilerleme sağlansa iktidarın paçasından tutup aşağı çeken bir yapı oluşuyor.  Daha önce iktidarda olanlar çok farklı sebeplerle sizden almış olduğu yetkiyi  götürüp başkasına vermişlerdir.  Şimdi deniyor ki:  'Milletten aldığımız bu yetkiyi siz de verin.' Niçin verelim bu yetkiyi? Her biriniz verdiğiniz bu oyların kıymetini bilmelisiniz. Bu, sadece Kırşehir'in seçimi olmayacak. Aynı zamanda Türkiye'nin  siyasi iktidarı ile beraber sürdürülebilen bir seçim olacak. Bu seçimden sonra yeni bir Türkiye ile beraber mi olacağız yoksa  başımıza sık sık getirdikleri gibi eski koalisyon hükümetlerine mi dönüşeceğiz? Biz buna razı olamayız arkadaşlar. Biz buna göz yumamayız. Kim bizimle üzüm yemek isterse gelsin beraber üzüm yiyelim."

Bakanlığının çalışmaları hakkında da bilgi veren Yıldız, Türkiye'nin ilçelerinde de artık doğalgazın kullanıldığını söyledi. Nüfusu 10 bini geçen ancak doğalgazın ulaşmadığı ilçeler olduğunu ifade eden Yıldız, bunların içerisinde Kaman'ın da bulunduğunu dile getirdi. Bakan Yıldız, yerel yöneticilerin de katkısıyla abone müracaat sayısını artırarak ilçeye doğalgaz getirmeyi arzu ettiklerini sözlerine ekledi.

AK Parti Kaman Belediye Başkan adayı Alpaslan Güzel, Bakan Yıldız'ın konuşmasının ardından projeleri hakkında katılımcılara bilgi verdi.

Bakan Yıldız, daha sonra Mucur ilçesine geçerek, AK Parti Mucur belediye başkan adayı Ömür Toker'in seçim irtibat bürosu önünde vatandaşlara hitap etti. Seçmenlerden oylarına sahip çıkmalarını isteyen Yıldız, 30 Mart seçimlerinin çok önemli olduğunu vurguladı. - Kırşehir

Kaynak: AA / Yerel

Taner Yıldız Ak Parti Kırşehir Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title