Haberler

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, Bünyan'da

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "AK Parti yaptığı için bazı hizmetlere karşı çıkıyorlar.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "AK Parti yaptığı için bazı hizmetlere karşı çıkıyorlar. Böyle bağnazlık, böyle anlayış olmaz. Türkiye'nin siyasi istikrarını düşürmek istiyorlar. İnşallah başaramayacaklar" dedi.

Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında geldiği Kayseri'nin Bünyan ilçesinde halka hitap etti.

Türkiye ne zaman kendi ayakları üstünde dursa paçasından tutup aşağıya çekilmek istendiğini ifade eden Yıldız, ülkenin bunu hak etmediğini, darbelerin karşısında dimdik duracaklarını söyledi.

30 Mart seçimlerine az bir süre kaldığını anımsatan Yıldız, özellikle kadın ve gençlik kollarından dolaşmadık ev bırakmamalarını, bütün vatandaşlara seçimin önemini anlatmalarını istedi.

17 Aralık'ta olduğu gibi darbe girişimlerine müsaade etmeyeceklerini vurgulayan Yıldız, "Marmaray'ı yaptık, nükleer santraller yapacağız. Marmaray yapılınca bir köşe yazarı 'Ben bunların yaptığı Marmaray'ı kullanmam, gerekirse yüzerek karşıya geçerim' dedi. Bu nasıl bir anlayıştır. Hiçbir şeye acımıyorsan üstün ıslanacak ona acı. AK Parti yaptığı için bazı hizmetlere karşı çıkıyorlar. Böyle bağnazlık, böyle anlayış olmaz. Türkiye'nin siyasi istikrarını düşürmek istiyorlar. İnşallah başaramayacaklar. Bizler refah seviyesini her yerde arttırmalıyız" şeklinde konuştu.

Türk insanının yapılan hizmetlerden çok daha fazlasını hak ettiğini, refah seviyesini yükseklere çıkarmak için çalışacaklarını ifade eden Yıldız, şunları kaydetti:

"Bunu gerçekleştirebilmemiz için yalanlardan, dolanlardan, iftiralardan sıyrılmamız gerekiyor. O yapının içinde bizzat arkadaşımız, yakınımız, akrabamız, içiçe olduğumuz temiz bir taban yatıyor. Onlar samimi duygularla öğrencilere yardım etmek ve ihtiyaçlarını karşılamak için çalışıyorlar. Ancak şu anda durum değişti. İnsanlar, şirketler, ülkeler doğru yaptıkları kadar güçlenirler, yanlış yapınca da zayıflarlar. Yanlışın yalanın üstüne bina inşa edilmez. Hele hele bir ülke hiç inşa edilmez. Bugün yalanın bini bir para. Bunu hiç bir kardeşimize yakıştıramam. Çünkü bizler doğrularla yürüyeceğiz. Bakın bu ülkenin enerji bakanını niye dinlersiniz. Burada casusluk başlar. Çünkü bilgiler, o ülkenin parasını pulunu, stratejisini, enerji kalemlerini, milyon dolarları ilgilendiren kalemlerdir. Bizlerin her yaptığı işler mutlaka dikkatle takip ediliyor. Bu ülkede 12 yıldan bu yana doğruları ortaya koyan ekip, 16 Aralık'a kadar iyiydi de sonradan mı kötü oldu. Böyle bir şey kabul edilemez. Sonra da deniyor ki 'Başbakan neden sinirli.' Böyle bir şeyi kolayca hazmedebilir mi?"

Yıldız, hak etmedikleri oya talip olmadıklarını belirterek, şimdiden birçok sözün ortada dolaştığını, sandıklara sahip çıkılarak, yanlış yola tenezzül edilmeyeceğini dile getirdi.

TBMM Başkanvekili Sadık Yakut ise şimdiye kadar 3 genel, 2 yerel, 2 de referandum yapıldığını, milletin dimdik arkalarında durduğunu dile getirdi.

30 Mart seçimlerinin önemine değinen Yakut, "Türkiye ya bağımsız olacak ya da birilerinin güdümünde olacak. Buna 30 Mart'ta siz karar vereceksiniz" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise 15 gün sonra büyükşehir yasası sayesinde ilçelere daha kolay hizmet götüreceklerini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Taner Yıldız Ak Parti Türkiye Bünyan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title