Haberler

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız Açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye'de birçok algı operasyonu yapıldığını ama kendilerinin gerçek hizmetlerle meşgul olduklarını söyledi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye'de birçok algı operasyonu yapıldığını ama kendilerinin gerçek hizmetlerle meşgul olduklarını söyledi.

Yıldız, Kayseri Sivaslı Dernekler Federasyonunca (KASİDEF) Kadir Has Spor Salonu'nda düzenlenen "Sivaslılar Gecesi"nde yaptığı konuşmada, Türkiye'nin dokusu sağlam güzel insanlarına hak ettiği hizmeti vermeye devam edeceğini, bunun için de en önemli anahtarın siyasi istikrar olduğunu belirtti.

Sivas'ta bir süre önce çöpten elektrik üretme projesinin açılışını gerçekleştirdiklerini ve bunu gittiği birçok yerde örnek olarak anlattığını dile getiren Yıldız, birlik ve beraberlik sergilendiği sürece bu tür projelerin artarak devam edeceğini anlattı.

Yıldız, kalkınmaya başladığı her dönemde Türkiye'yi aşağıya çekmeye çalışanlar olduğunu ve vesayet rejimlerinin devreye girdiğini vurgulayarak, "Vesayet rejimleriyle ille de darbe olması gerekmiyor. Bazen resmi bazen sivil, bazen çok uzaktan bazen çok yakından, bazen hiç tanımadığımızdan bazen de çok iyi tanıdıklarımızdan oldu. Ama hepsinin ortak özellikleri vardı. Sizlerin verdiği oyları hükümsüzleştirmek ve itibarsızlaştırmak üzerineydi. Buna izin vermeyiz. Allah'ın izni ve sizin gayretlerinizle iktidara geldik. Türkiye'de birçok algı operasyonu yapılıyor ama biz gerçek hizmetlerle meşgulüz. İşçimize, memurumuza, çiftçimize götüreceğimiz daha çok hizmet var. Bundan sonra da Türkiye gelişmeye, büyümeye devam edecek. Gücünü şeffaflıktan alan kadroyla büyümeye devam edecek" şeklinde konuştu.

"Türkiye büyümesine ve kalkınmasına devam edecek"

Vatandaşların aklını, gönlünü bulandırmaya, kalplerini kaydırmaya çalışanlar olduğuna dikkati çeken Yıldız, bunlara hem halkın hem de kendilerinin müsaade etmeyeceğini bildirdi.

Yıldız, birbirlerine güvenip, omuz omuza vererek aynı yolda yürüdüklerini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Alevi-Sünni, Müslüman-Hristiyan demedik. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı bütün kardeşlerimiz Türkiye'nin kalkınmasına katkı koyacak dedik. Yıllardır Türk-Kürt ayrımı yapmaya çalıştılar. Hepsi bizim vatandaşımız, kardeşimiz. Siz birini ayrıştırarak, birini diğerine düşman edemezsiniz. Bunu yapsa yapsa bizi sevmeyenler yapar. Türkiye büyümesine ve kalkınmasına devam edecek. Biz başkaları gibi yoku değil, varı paylaşıyoruz. Vatandaşımızın ümidiyle oynamıyor, zekasını hafife almıyoruz. Türkiye yalnızca ekonomisi, sosyal hayatı, idaresiyle değil, aynı zamanda vatandaşımızın kalbi, aklı, vicdanı, zekası, sağduyusu, basireti, ferasetiyle büyüdü. Dürüst olacağız, vatandaşımızı aldatmayacağız. Ne varsa şeffafça vatandaşımızla paylaşacağız. Türkiye çok zor günlerden buraya geldi ama yapacağımız daha çok işler var. Siz 13 yıl önce alnımız ak gönderdiniz bizi aynı şekilde bulacaksınız."

AK Parti Kayseri Milletvekili ve KASİDEF Genel Başkanı İsmail Tamer, Bakan Yıldız'a çiçek verdi.

Etkinliğe, Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın ve Kayseri'de yaşayan Sivaslı vatandaşlar katıldı.

Konuşmaların ardından Ayna grubu konser verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Taner Yıldız Kadir Has Kayseri Sivas Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title