Haberler

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Taner Yıldız'ın konuşması- Vatandaşlarla sohbeti ve fotoğraf çekimi- Genel detaylar Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız: - "Birbirimizi kırarak dökerek değil, birbirimize saygı göstererek inşallah bu seçimlere gireceğiz.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Taner Yıldız'ın konuşması- Vatandaşlarla sohbeti ve fotoğraf çekimi- Genel detaylar Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız: - "Birbirimizi kırarak dökerek değil, birbirimize saygı göstererek inşallah bu seçimlere gireceğiz. Hep beraber bunu başaracağız. Kazanan Türkiye'nin geleceği olacak"- " Türkiye'de çok fazla oyun oynanıyor. Sizin verdiğiniz oyları ipotek altına alan, hükümsüzleştirmeye ve itibarsızlaştırmaya çalışan bir yapı var"- "Allah'a inanan ve halktan aldığı oylarla beraber, halkına güvenen bir AK Parti'nin hamdolsun yapamayacağı hiçbir şey yoktur" Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Birbirimizi kırarak dökerek değil, birbirimize saygı göstererek inşallah bu seçimlere gireceğiz. Hep beraber bunu başaracağız. Kazanan Türkiye'nin geleceği olacak" dedi.Yıldız, partisinin Kırşehir'in Özbağ beldesindeki seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, kimsenin AK Parti'den tek bayrak, tek devlet ve ülkenin sınırları ile ilgili taviz beklememesini gerektiğini belirtti. Türkiye'nin yüzde 50'sinden oy almalarına rağmen yüzde 100'üne hizmet götürdüklerini ifade eden Yıldız, milletin de 9 seçimdir partilerine destek verdiğini vurguladı.Ülkenin, dünyanın ilk 10 büyük ekonomisi arasına girmesi için gece gündüz, sıcak soğuk demeden koşturduklarını dile getiren Yıldız, "Biz bunları yalnız başımıza yapamayız. O yüzden Allah'a inanan ve halktan aldığı oylarla beraber, halkına güvenen bir AK Parti'nin hamdolsun yapamayacağı hiçbir şey yoktur" diye konuştu.Bakan Yıldız, 7 Haziran'daki seçimlerde, Kırşehirlilerden partisi adına iki milletvekilini TBMM'ye göndermelerini istedi.- "Kazanan Türkiye'nin geleceği olacak"Yıldız, centilmence bir seçim dönemi geçirilmesi gerektiğine işaret ederek, "Birbirimizi kırarak dökerek değil, birbirimize saygı göstererek inşallah bu seçimlere gireceğiz. Hep beraber bunu başaracağız. Kazanan Türkiye'nin geleceği olacak" değerlendirmesinde bulundu. Türkiye'de çok fazla oyun oynandığını ifade eden Yıldız, "Sizin verdiğiniz oyları ipotek altına alan, hükümsüzleştirmeye ve itibarsızlaştırmaya çalışan bir yapı var. Bu bazen asker, bazen sivil. Bazen çok uzaklarda, bazen yakınlarda. Bazen içimizde bazen dışımızda. Bunların her birisini Türkiye yaşadı. Her 6 ayda bir, bu gönül verdiğiniz AK Parti'ye ve hükümetine ömür biçtiler" ifadelerini kullandı.Açılış programına, Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, AK Parti Kırşehir milletvekilleri Abdullah Çalışkan, Muzaffer Aslan, milletvekili adayları Salih Çetinkaya, Hacı Turan, İl Başkanı Mustafa Kendirli de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Taner Yıldız Kırşehir Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title