Haberler

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, diktikleri elektrik direklerinin bombalandığını belirterek, "Hem direkleri bombalayacaksın hem de elektrikler kesildi diyeceksin yok öyle bir şey" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, diktikleri elektrik direklerinin bombalandığını belirterek, "Hem direkleri bombalayacaksın hem de elektrikler kesildi diyeceksin yok öyle bir şey" dedi.

Yıldız Mucur ilçesinde seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada, "Vatanını milletini seven sevgisini de sözde bırakmayıp icraata döken bir yapıdan geliyoruz. Vatanını milletini sevmek icraatla olur. Biz tek vatanla, tek bayrakla, tek ülkeyle beraber şehitlerimizin bize emanet ettiği bu ülkeyi ve bu bütünlüğü koruyacağız" diye konuştu.

"NE DIŞARIDAN NE İÇERİDEN KİMSE HEVESLENMESİN"

Ülkenin bölünmez bütünlüğünün daima korunacağını anlatan Bakan Yıldız, "Ne dışarıdan heveslensinler ne içeriden ne uzaktan heveslensinler ne de yakından bizler sizlerin verdikleri oylarla bu makamlardayız yine sizlerin verdiği oylarla da yolumuza devam edeceğiz. Verdiğiniz oyları hükümsüzleştirmek için çalışmalar yapılıyor, biz buna vesayet diyoruz. İster askerden gelsin ister sivilden gelsin isterse paralelden gelsin nereden gelirse gelsin bütün vesayetlere karşıyız. Cumhurbaşkanlığı seçimlerine giderken 411 el kaosa kalktı diye söylediler. Şimdi paralel bir gazete 411 ele kaosa kalkan bir eli ön plana çıkartıyor. Onu yazılarında ön plana çıkartıyor. Ne demek istiyorsunuz bize acaba siz birleştiniz mi? Bir genel yayın yönetmeni, Diyarbakır'da HDP Genel Başkanının bulunduğu bir mekanda HDP'li Belediye Başkanının binasına arka kapıdan giriyor. Niçin arka kapıdan giriyorsun kardeşim sakladığın gizlediğin bir şey mi var? Ben gazeteciyim diyor gazeteciysen ön taraftan gir herkese duyur. Niyetler ve gayretler başka bu ülkede farklı bir algı oluşturmaya çalışıyorlar. Ama biz şunu biliyoruz Kandil dağında iş birliği yapanların onunla görüşenlerin şuan bizim karşımızda olduğunu bir müddet önce içimizdeyken şimdi karşımızda olduğunu biliyoruz" diye ifade etti.

Yıldız, "Bizim oraya diktiğimiz elektrik direklerini geçen hafta bombaladılar. Bölgeye giden müteahaitlerin önünü kestiler ben şimdi bölgeye başka bir ekip gönderdim. Hem direği bombalayacaksın hem de elektrikler kesildi diyeceksin öyle yağma yok arkadaşlar" diye konuştu. - KIRŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Taner Yıldız Mucur Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title