Haberler

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Açıklaması

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Biz daime doğruyu söyleyen bir yapı içerisinde olacağız” dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Biz daime doğruyu söyleyen bir yapı içerisinde olacağız" dedi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri'de organize sanayi bölgesindeki tekstil fabrikası ile serbest bölgede bulunan fırın fabrikasını ziyaret etti. Ziyarette konuşan Bakan Yıldız, "Ülkemizde ilk defa halkımızın oylarıyla Cumhurbaşkanı seçilecek ve bunun ileri demokrasi ülkelerinde kullanılan bir yöntem olduğunu hep biliriz. Türkiye son 12 yıldan bu yana iktidarımız döneminde birçok değişikliğe sahne oldu. AK Parti iktidarını tercih edenler olduğu gibi oylarını başka partilere kullananlar oldu. Bu son derece doğaldır. Herkes aynı partiye oy verecek diye bir kaide yok ama bir müddet sonra Türkiye öyle bir noktaya geldi ki Türkiye'de oluşan istikrarın korunmasına oy veren, vermeyen herkes kendini borçlu hissetti. Niçin? Biz aldığımız oy oranında hizmet dağıtmıyoruz da onun için. Biz oyu hangi oranda alıyor olursak olalım hizmeti herkese dağıtıyoruz. Bunu da böyle yapmamız lazım" diye konuştu.

Yıldız ayrıca, "Bölgemizi görüyorsunuz. Libya'dan başlayan, Mısır'da devam eden, Suriye'de insanlık acılarının kötü bir şekilde sergilendiği çocukların, kadınların kimyasal silahlarda dahil olmak üzere öldürüldüğü bir ortama geldik. Yeni bir şey tartışılmaya başlandı. 'Kimyasal silahla öldürülmez' O zamana kadar 180 bin kişi öldürülmüştü. Onlarda mekanik silahlarla öldürüldüler. Soru şu? O silahlarla öldürülenler ölü değiller mi? Onlarda herhangi bir zarar, ziyan yok mu? Yalnızca kimyasal silah kullanılması mı suç? Irak'ta en son geldiğimiz nokta ve Gazze ile beraber İsrail zulmü dünyadaki insanlık tarihinin en önemli sınav merkezlerinden birisi olmuştur ama insanlıkta orada bu sınavı kaybetmiştir. Bazı şeylerin geriye dönüşü olmaz. 'Affedersiniz ben 3 bin adam öldürmüştüm' demeyle bu iş olmaz. O zalimin ne yaptığından daha ziyada bizlerin ne yaptığı önemli. Biz daime doğruyu söyleyen bir yapı içerisinde olacağız" şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanlığı seçimine değinen Yıldız, "Başbakanımızın güçlü iradesiyle beraber şimdide cumhurbaşkanı adayı olarak inşallah 10 Ağustos seçimlerine giriyoruz. Yarın bir miting var. Yine inşallah Kayseri'ye yaraşır bir ağırlama ile Başbakanımızı inşallah buradan uğurlayacağız. Kayseri yalnızca kendisinin değil aynı zamanda bölgesinin ve ülkesinin istikrarına katkı koyan bir şehirdir. Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanlığına seçtirmemek için normalde bütün liderler uzlaşı sağlamaya çalıştılar. Bu yanlış bir şey. Herkes kendi siyasetini, kendi politikasını tartışmak ve konuşmak için seçime girer ama yalnızca Başbakanımızın Cumhurbaşkanı olmaması adına şuanda bir ittifak yapılmış durumda. Biz halkımızın tercihlerine ve sağduyusuna her zaman olduğu gibi güveniyoruz. Türkiye'nin geleceğine olan katkıyı inşallah bu seçimlerde önemli bir dönüm noktası olarak görüyoruz" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Taner Yıldız Ak Parti Türkiye Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title