Haberler

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak: "Siyasi Görüşün Hiçbir Önemi Yok.15 Senedir Bu...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak: "Siyasi görüşün hiçbir önemi yok.15 senedir bu ülkenin nereden nereye geldiğini kalbinde zerre vicdanı olan herkese şunu sormamız lazım. 15 sene öncenin Türkiye'si demokrasi olarak, ekonomik olarak, istikrar olarak neredeydik, bugün neredeyiz?

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak : "Siyasi görüşün hiçbir önemi yok.15 senedir bu ülkenin nereden nereye geldiğini kalbinde zerre vicdanı olan herkese şunu sormamız lazım. 15 sene öncenin Türkiye'si demokrasi olarak, ekonomik olarak, istikrar olarak neredeydik, bugün neredeyiz?"

-"16 Nisan bu istikamette bugün sahip olunan güçlü liderliğin yanıltmaması gereken bir isim vardır. Bu düzenleme Cumhurbaşkanından sonrası için geçerli"

-"Biz ülkenin milli birliği beraberliği diyoruz, adamlar her gün fitne tohumuyla nasıl böleriz diye uğraşıyorlar"

TRABZON - Referandum çalışmaları kapsamında Trabzon'a gelen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Dr. Berat Albayrak Trabzon'a AK Parti Gençlik Kollarının düzenlediği Genç Kürsü programında gençlerle buluştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Berat Albayrak Trabzon Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title