Haberler

Enerji Tasarrufu Haftası Kutlandı

Güncelleme:

11-18 Ocak Enerji Tasarrufu Haftası münasebetiyle Muammer Kocatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri Develi Belediyesi Mustafa Aksu Kültür Merkezinde program düzenlediler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan program daha sonra Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Mehmet Canıberk'in "İsraf, Çevre ve Verimlilik" konulu video gösterimiyle devam etti.

Elektrik Teknolojileri Öğretmeni Mehmet Ali Yılmaz ise "Elektrik, Verimlilik ve Tasarruf" konulu bir sunum gerçekleştirdi. Makine Teknolojileri Bölümü öğrencisi Mahmut Raşit Ülker'in "Binalarda ve Tesisatlarda Isı Yalıtımı" ile ilgili sunumunun ardından son olarak Motor Teknolojileri Öğretmeni Fatih Turhan "Enerji Verimliliği" konulu bir sunum gerçekleştirdi. Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar'ın da katıldığı etkinlik sonunda Başkan Cabbar enerji kaynaklarını tasarruflu kullanmak hususunda öğretici bir program hazırladıkları için okul yöneticilerini ve öğrencileri tebrik etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Cabbar Develi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title