Haberler

Endonezya'da Işık Maratonu

Güncelleme:

Endonezya'nın Bali Adasında düzenlenen Işık Maratonuna binlerce insan katılırken, organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.

- Bali Adası'nda düzenlenen Işık Maratonu'na binlerce insan katılırken, organizasyon renkli görüntülere sahne olduCAKARTA (AA) - Endonezya'nın Bali Adası'nda düzenlenen Işık Maratonu'na binlerce insan katılırken, organizasyon renkli görüntülere sahne oldu.Havanın kararmasıyla başlayan 5 kilometrelik maratonda fosfor ve ışıklı aksesuarlar kullanma zorunluluğu bulunurken, maratonda yaklaşık 15 bin kişi koştu.Denpasar Bölgesi'nde yollar trafiğe kapanırken, maratona katılanların kullandığı ışıklı ve fosforlu kıyafetler karanlık nedeniyle ilginç görüntüler oluşturdu. Maratona, adada tatil için bulunan turistler de büyük ilgi gösterdi. 5 kilometre boyunca düşük tempoda gerçekleşen koşu sonrası, organizasyon bitiş alanında düzenlenen müzik şenliği ile devam etti. Çalınan müziklerle eğlenen binlerce insan karanlık ortamda ışıklı ve fosforlu aksesuarlarla dans etti.Adadaki turizm potansiyelinin artması amacıyla düzenlenen maratonda birlik ve beraberlik mesajı verildi.Maratona katılan Angga Wijaya çok ilginç bir gece geçirdiğini belirterek, "Bu maraton diğerlerinden çok farklı. Karanlıkta koşarken, binlerce insanın fosforlu ışıklarla oluşturduğu manzara harikaydı. Gerçekten çok eğlendim" dedi.Maratonu düzenleyen komitenin üyesi Yoga ise "Böyle bir maraton Endonezya'da ilk defa gerçekleşti. Binlerce insan yoğun katılım gösterdi. Bu maratonla birlik ve beraberlik mesajı vererek, Bali Adası turizmine daha da katkı sağlamayı amaçladık. Umarım başarılı olmuşuzdur" diye konuştu. .

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title