Haberler

Encümen Üyeleri ve İhtisas Komisyonları Belirlendi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Nisan ayı toplantısı Şefik Postalcıoğlu Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin Nisan ayı toplantısı Şefik Postalcıoğlu Salonu'nda gerçekleştirildi. Toplantıda encümen üyeleri ve ihtisas komisyonları seçimi gerçekleşti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin nisan ayı olağan meclis toplantısı Leyla Atakan Kültür Merkezi Dr. Şefik Postalcıoğlu Salonu'nda Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis toplantısında 63 Rapor, 5 süre uzatımı ve 76 teklif görüşüldü. Ayrıca toplantıda encümen üyeleri ve ihtisas komisyonları seçimi gerçekleşti.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin nisan ayı meclis toplantısında gerçekleştirilen encümen üyeleri seçiminde Aykut Bozkurt, Yakup Kaya, Recep Özbakır, Zeki Kurtuluş ve Nihat Değer encümen üyesi olarak seçildi. Seçilen üyeler bir yıl süre boyunda encümende görev alacaklar.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin nisan ayı toplantısında 7 kişiden oluşan 9 adet ihtisas komisyonu da belirlendi. Buna göre İmar ve Bayındırlık Komisyonu; Mehmet Zekeriya Özak, Mustafa İltekin, Serap Bıçak, Serpil Yılmaz, Selahattin Kabadayıoğlu, Murat Kılıç, Engin Taşdemir, Plan ve Bütçe Komisyonu; Berna Abiş, Cafer Tayyar Demirbaş, Adnan Balcı, Bülent Kanca, Hasan Numan Tonka, Serap Özmen, Çevre ve Sağlık Komisyonu; Hikmet Tuncay, Fatih Meral, Hasan Ayaz, Yakup Kaya, Ahmet Atlı, İsmail Aysu, Erhan Uysal. Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu; Oya Tuncel, Murat Ölmez, Mustafa Öztürk, Mevlüt Demir, Fikriye Çelik, Enver Aydemir, Zafer Şimşek.

Ulaşım Komisyonu; Faik Recai Bayraktar, Metin Söylemez, Sedat Kul, Hikmet Çelebi, Murat Tunç, Orhan Tanış. Hukuk Komisyonu; Emine Zeybek, Mehmet Ali Karaaslan, Özlem Ekşi Şahinkaya, İrfan Kurt, Ufuk Ekinci, Hikmet Çelebi, Erdem Topçuoğlu. İsimlendirme Komisyonu; Hasan Ayaz, Ergün Kahraman, Zeki Kurtuluş, Raif Yıldız, Fulya Ebru Önder, Hakan Karakaş, Abdulkadir Honca. Toplumsal Fırsat Eşitliği ve Engelliler Komisyonu; Orhan Keskin, Ahmet Pehlivan, Özlem Ekşi Şahinkaya, Vatan Eryılmaz, Dilek Tan. Sosyal Hizmetler ve Halkla İlişkiler Komisyonu; Ayşe Mamat, Tuba Şensoy, Faruk Denli, Fikriye Çelik, Habip Aşı, Zafer Arat, Erdem Topçuoğlu olarak oy birliği ile belirlendi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İbrahim Karaosmanoğlu Leyla Atakan Yakup Kaya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title