Haberler

Enç ve Tütüncü'den Hasta Konuk Evi'ne Ziyaret

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ile birlikte Kepez Belediyesi Hasta Konuk Evi'ni ziyaret ederek, hasta ve hasta yakınlarıyla bir araya geldi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ile birlikte Kepez Belediyesi Hasta Konuk Evi'ni ziyaret ederek, hasta ve hasta yakınlarıyla bir araya geldi.

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç ile birlikte ziyaret ettikleri Hasta Konuk Evi'nde bir araya geldikleri hasta ve hasta yakınlarıyla sohbet edip, isteklerini dinledi. Ziyarete, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Bahattin Bayraktar, Kepez Belediyesi Meclis Üyeleri Elif Derya Canbulut, Ayşe Güliz Yılman ile Ak Parti Kepez İlçe Teşkilatı Yöneticileri de eşlik etti.

Ziyarette, hasta yakınları bir aile ortamında konakladıklarını belirterek Başkan Tütüncü'ye teşekkür ederken, Başkan Hakan Tütüncü de 41 projelerinden biri olan, 13 Haziran 2011 tarihinde hizmete açtıkları Hasta Konuk Evi'nde bugüne kadar bin 933 hasta ve refakatçisini misafir ettiklerini ifade etti. Başkan Tütüncü, "Hasta yakını olarak hastane koridorlarında gecelemek zorunda olan insanların, dertlerine bir nebze çözüm olsun diye böyle bir proje geliştirmenin doğru olduğuna inandık. Bu tamamen seçimlerle alakalı oy kazanmak maksadıyla yapılan bir proje değil. Çünkü buraya gelip burada kalan insanlar bize oy kullanan insanlar değiller. Tamamıyla insani bir düşüncenin tezahürü olan sosyal sorumluluk projesidir" dedi.

Ak Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç de Başkan Tütüncü'ye yaptığı hizmetler için teşekkür ederek, "Bu hizmet bize şunu gösteriyor. Hakan Tütüncü Antalya'da bunu en iyi şekilde başardı, başarmaya da devam ediyor" dedi. Enç, Kepez'e ve Antalya'ya ülkenin değişik yerlerinden gelen hasta ve hasta yakınlarının Kepez Belediyesi Hasta Konuk Evi'nde konakladığını vurgulayarak, bu hizmeti de sosyal belediyeciliğin geldiği son nokta olarak gördüğünü söyledi. Enç, "Hasta Konuk Evi 2,5 yıl içerisinde bin 933 hasta ve yakınını ağırlamış. Gelenler bir aile ortamı içerisinde konakladıklarını ifade ediyorlar. Bunlar bizler için çok önemli" dedi.

Kepez Belediyesi Hasta Konuk Evi'nde, Türkiye'nin çeşitli illerinden Antalya'ya tedavi amacıyla gelen ve kalacak yerleri olmadığı için hastane bahçelerinde kalmak zorunda kalan hasta ve hasta yakınlarına, konaklamanın yanı sıra sabah kahvaltısı, akşam yemeği, banyo gibi hizmetler ücretsiz olarak sunuluyor. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Hakan Tütüncü Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title