Haberler

Enbe Orkestrası'ndan, Başakşehirlilere Müzik Ziyafeti

Türkiye’de ilk kez orkestra albüm ödülüne sahip, ülkesinde ve yurt dışında birçok başarıya imza atan Behzat Gerçekler ve Enbe Orkestrası Bahçeşehir’de verdiği konserle geceye katılanlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Türkiye'de ilk kez orkestra albüm ödülüne sahip, ülkesinde ve yurt dışında birçok başarıya imza atan Behzat Gerçekler ve Enbe Orkestrası Bahçeşehir'de verdiği konserle geceye katılanlara unutulmaz bir akşam yaşattı.

Başakşehir Belediyesi'nin kültür etkinlikleri kapsamında da sahne alan ekip Başakşehirliler tarafından ayakta alkışlandı.İtalyan aryalarından napolitenlere, Fransız şansonlardan Arjantin tangolarına, folklorik Türk ve Dünya müziklerine kadar uzanan geniş repertuarı ile Enbe Orkestrası adeta bir müzik ziyafeti yaşatırken, sahne performanslarıyla da göz doldurdular.

"MÜZİK İLE RUHUMUZ DİNLENİYOR"

Bahçeşehir'de böyle bir konser salonu beklemiyordum, diyen Behzat Gerçeker, "Ülkemizde biliyorsunuz yeterli konser salonlarımız yok o yüzden böyle bir merkezin varlığı beni çok memnun etti. Bir müzisyen olarak çok mutlu oldum ve inşallah Enbe Orkestrasıyla bu salonda daha çok konser verebilmeyi dilerim. Bu konuda emeği geçen herkese sonsuz teşekkür etmek istiyorum. İnsanlar ya spor ya da müzikle ruhlarını dinlendiriyor. Müzikte hayatımızın olmazsa olmazı dolayısıyla yerel yönetimlerin hem müzisyenleri hem de izleyenleri teşvik edici bu etkinlikleri bizi tüm sorunlarımızdan arındırıyor" dedi.

Konser sonunda Başakşehir Belediyesi adına Enbe Orkestrası ve Behzat Gerçeker'e çiçek takdim edildi.

Behzat Gerçeker'in kurucusu olduğu Enbe Orkestrası, Barry WHITE, Richard CLAYDERMAN, Placido DOMINGO, Luciano PAVAROTTI, Monica MOLINA, Ajda Pekkan, Sezan Aksu ve Tarkan gibi yurtiçi ve yurtdışında bir çok dünya starıyla daha önce sahne almıştı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Başakşehir Belediyesi Enbe Orkestrası Bahçeşehir Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title