Haberler

En Zoru Tatilden Dönmek!"

Fenerbahçe'den görkemli kapanış

Maç sonunda yayıncı kuruluşun sorularını yanıtlayan Sow ikinci yarıdaki oyuna dikkat çekerek, "Her şeyden önce ben ikinci yarıdan bahsetmek istiyorum. Kollektif bir yapıyla sahadaydık. Pozisyonlar bulmayı başardık. Ama ilk yarıda etkili olamadık. İlk yarıdaki vuruşumu sağ ayağımla yaptım ama top ayağıma tam oturmadı. Gol pozisyonunda ise ilk yarıdaki pozisyona göre top daha iyi geldi ve düzgün vurdum. Futbolda şans olduğunu düşünmüyorum. Defansa da çarptı ve sonucunda gol oldu." dedi.

Maçtan sonra yapılan gol sevinçlerinin anlamı sorulan Sow, "Aslında bu akşam herkeste  gol atma isteği vardı. Cristian'dan Caner'e kadar. Tüm arkadaşlarımın isteği üst düzeydeydi." ifadelerini kullandı.

Ligin ilk yarısını değerlendiren Senegalli golcü, "Bizim için ilginç bir durum aslında. En zoru tatilden sonra geri dönmek olacak. Kendimizi iyi hazırlayıp aynı mantalite ve aynı felsefeyle devam etmemiz gerekiyor." dedi.

Fenerbahçe'nin, Kayserispor'u 5-1 mağlup ettiği karşılaşmada harika bir gol atan Caner Erkin maç sonunda şunları söyledi;

Biz attığımız gollere çok seviniyoruz. Arkadaşlık çok üst düzeyde. Bende öyle bir gol atınca biraz dayak yedim tabii. Maçı değerlendirirsek, biz gerçekten çok iyi oynuyoruz. Bunu herkes kabul eder. Böyle devam edersek sezon sonunda ipi göğüsleyeceğimizi düşünüyorum. Beni hem Aykut Kocaman hem de Ersun Yanal çok iyi tanıyor. Ersun Yanal gelince performansımda büyük bir yükseliş oldu. Tabii ki bu durum da beni çok sevindiriyor.

Karşılaşmanın gol perdesini penaltıdan açan Baroni ise şunları söyledi;

Biz oyunu çok iyi oynadık. İlk golü bulduktan sonra da farkı açtık ve çok net bir galibiyet aldık. Ben ilk yarı elinden gelen her şeyi yaptım. Daha doğrusu bütün takım her şeyini verdi ama golü bulamadık. İkinci yarıyı ise çok daha iyi onadık. Bizim için ilk yarı gerçekten zor geçti. Ama biz bunlara çok iyi hazırlandık. Çok güçlü bir imaj çizmeye çalıştık. Umarım ikinci yarıda da bunu gösterip, puan farkını koruyup şampiyon oluruz. Gol sevincine gelirsek, Brezilya'da Spiderman diye bir kafes dövüşçüsü var. O bizim için çok önemli biri. Geçen dövüşünde ayağını kırdı. Ben de gol sevincimi böyle yapmaya karar verdim.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Caner Erkin Kayserispor Moussa Sow Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title