Haberler

En Uzun Gecede Koş ya da Pedalla!

Güncelleme:

Longest Night/Run or Ride 2014 Kayıtları Açıldı!

İstanbul'da yılın en uzun gecesi yine macera dolu. 2013 yılında ilki gerçekleştirilen Longest Night/Run or Ride, 2014 yılında da Uzunetap ve SET Adventures işbirliği ile 20 Aralık 2014 Cumartesi gecesi Çekmeköy, Taşdelen Ormanlarında start alıyor! Koşu ya da bisiklet olmak üzere iki farklı dalda eşzamanlı olarak gerçekleşecek yarışta koşu 8K, koşu 20K, ultra maraton 60K ve bisiklet 20K olmak üzere 4 ayrı kategori bulunuyor.

Yarış 20 Aralık 2014, Cumartesi gecesi saat 22:00'da start alacak. Kayıt işlemleri, malzeme kontrolü ve son hazırlıkların tamamlanabilmesi için, katılımcıların 19:00-20:30 arasında başlangıç noktasında bulunması ve kayıt işlemlerini tamamlaması gerekiyor.

Yarışmayı tamamlayan tüm sporculara başarı madalyası verilirken, dereceye giren yarışmacıları ise büyük ödüller bekliyor. Türkye'nin çok etaplı ultra maratonları olan 2015 Likya Yolu Ultra Maratonu ya da Runfire Cappadocia Ultra Maratonlarından diledikleri birine katılım hakkı ve özel indirim fırsatları bu önemli ödüllerin başında geliyor.

Kaynak: Bültenler / Spor

Taşdelen Çekmeköy İstanbul Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title