Haberler

En Unutulmaz Sevgililer Günü Kutlaması; Lacivert'te Yaşanır

Güncelleme:

Romantik ortamı ve lezzetli yemekleri ile Lacivert, unutulmaz bir gece geçirmek isteyenleri bekliyor.

Boğazın en nadide köşesinde konumlanarak mavinin en güzel tonlarıyla sizi buluşturan Lacivert restoran, Sevgililer Günü için birbirinden lezzetli yemekler hazırladı. Özel konumu ve tarihi yapısıyla denizle iç içe bir yemek deneyimi sunan Lacivert, Sevgililer Günü'nü geçirmek isteyenlere muhteşem bir atmosfer sunuyor.

Lacivert, misafirlerini trio karşılama ekibinin romantik melodileriyle karşıladıktan sonra Executive Şef Hüseyin Ceylan ve ekibinin hazırladığı özel menüyü sunacak. Lacivert'in eşsiz manzarasının tadına varacak olan çiftlere ilk olarak "Tost melba üzerinde orkinos tartar, bıldırcın yumurtası göbeğinde somon havyarı, enginar cipsi" ve "Fincanda safranlı sebzeli turna balığı çorbası" sunuluyor. Bu güzel lezzetlerin ardından servis edilecek "Akya balığı" ve "Galiçya usulü ahtapot" ağızlarda enfes tatlar bırakıyor. Ağız hoşluğu olarak sunulan "Narlı sorbe" ise ana yemeğe yumuşak bir geçiş yapmanızı sağlıyor. Ana yemek olarak sunulan "Izgara dana bonfile yanında porçini mantarlı risotto" ise gecenize ayrı bir lezzet katıyor. Yemeğin sonunda servis edilen "Ballı badem ve kestaneli aşk tatlısı" güzel gecenizin tatlı bir sonla bitmesini sağlıyor. Çiftler lezzetli menünün keyfini gece boyunca devam edecek DJ performansı eşliğinde çıkaracak.

Manzarası, kalitesi ve atmosferi ile kendisine hayran bırakan Lacivert'e, Rumeli Hisarı'ndan kalkan özel teknesi ile yapacağınız 4 dakikalık yolculuk sonrasında huzurlu ve keyifli saatler geçirebilir, unutulmaz bir Sevgililer Günü yaşayabilirsiniz. Sevgililer Günü menüsünün fiyatı kişi başı 350 TL, menüye limitsiz yerli içecek dahil.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Ceylan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title