Haberler

    En Pahalı Doğum Günü Hediyesi

    Manchester City'nin Fildişili oyuncusu Yaya Toure, takımın Şampiyonlar Ligi'ne gitmeyi garantilemesinin ardından 1 milyon euroyu daha cebine koydu.

    Anzhi'de oynadığı dönemde Roberto Carlos'a kulüp tarafından doğum günü hediyesi olarak 800 bin sterlinlikBugatti marka araba hediye edildiği gerekçe gösterilmiş ve Yaya Toure'ye Manchester City'nin yeteri kadar ilgi gösterilmediği haberleri çıkmıştı. Geçen sezon ki performansıyla Manchester City'yi şampiyonluğa taşıyan isimlerden biri olan Yaya Toure de yaşadığı rahatsızlığı dile getirmekten sakınmamıştı.

    Bu sezon ise Yaya Toure'nin Inter veya Juventus'a gideceği yönünde iddialar çıktı. Başarılı orta saha oyuncusu transfer gündeminin odağındaki isimlerden biri olmasına karşın, bugün 32 yaşına bastı. Toure'nin, yeni yaş hediyesi ise 1 milyon Euro oldu. City, Pazar günü Crystal Palace'ı 6-0 yenip Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkı elde ederken; Toure 1 milyon euroluk prime kondu.

    Ligde bir galibiyet aldığı takdirde Şampiyonlar Ligi gruplarını da garantileyecek City, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ni kazandığı takdirde de 500 bin euro prim alacak. Nisan 2013'te haftalık 220 bin sterlinden 4 yıllık sözleşme imzalayan Toure'nin menajeri, oyuncusunun yüklü kazancına rağmen sezon sonunda Toure'nin yüzde 90 ayrılacağını açıklamıştı.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Roberto Carlos Kolo Toure Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title