Haberler

En Özel Sevgililer Günü Hediyesi

Zonguldak'ta özel eğitim okulunda eğitim gören engelli öğrenciler, Sevgililer Günü için pastane mutfağına girip annelerine kalp şeklinde kurabiye yaptı.

Zonguldak'ta özel eğitim okulunda eğitim gören engelli öğrenciler, Sevgililer Günü için pastane mutfağına girip annelerine kalp şeklinde kurabiye yaptı.

Okulda görev yapan özel eğitim öğretmeni Burçak Fenerci'nin hazırladığı, 'Sevgimizi ellerimizle yoğurduk' projesi kapsamında pastane mutfağına giren 6 zihinsel engelli öğrenci, aşçılarla birlikte hamur yoğurdu. Oğlu da zihinsel engelli olan Ali Çetin'in sahibi olduğu pastanenin mutfağında aşçı kıyafetlerini giyen öğrenciler, hamurdan yaptıkları kalpli kurabiyeleri elleriyle tepsilere dizdi. Öğrenciler, hazırladıkları kalpli kurabiyeleri kendilerini büyütüp hayata hazırlayan annelerine Sevgililer Günü hediyesi olarak verecek.

Okul Müdürü Barış Işık, öğrencilerin sevgilileri olan annelerine kurabiye yaparak çok güzel bir hediye hazırladıklarını söyledi. Proje sahibi öğretmen Burçak Fenerci ise "Sevgililer gününde özel bir şey yapmak istedik çocuklarımızla birlikte. Aklımıza kurabiye yapmak geldi. Kalp şeklindeki kurabiyelerimizi annelerimize hediye edeceğiz. Çocuklar da çok mutlu oldu. Gözlerindeki ışıltı bizim için çok önemli" dedi. - Zonguldak

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title