Haberler

En Mutlu Günlerinde Şehitleri Unutmadılar

Sağlık Astsubay Meslek Yüksek Okulundan mezun olan genç astsubay, sevdiği kıza arkadaşlarının “Aziz şehitler ruhunuz şad olsun” sloganları eşliğinde evlilik teklifi etti.

Sağlık Astsubay Meslek Yüksek Okulundan mezun olan genç astsubay, sevdiği kıza arkadaşlarının "Aziz şehitler ruhunuz şad olsun" sloganları eşliğinde evlilik teklifi etti.

Gülhane Askeri Tıp Akademisi Sağlık Astsubay Meslek Yüksek Okulundan mezun olan Astsubay Gökhan Güngör, aynı okuldan kız arkadaşı hemşire Gözde Aktaş'a yol ortasında evlenme teklifi etti. Okuldan asker arkadaşları genç çiftin bu mutlu anına ortaklık etmek için yanlarında bulundu. Güngör, evlilik teklifini arkadaşlarının sloganları ve yaktığı meşaleler eşliğinde sevgilisi Gözde Aktaş'ın önünde diz çökerek yaptı. Aktaş'ın teklifini kabul etmesiyle birlikte Göngör, sevgilisinin parmağına yüzüğü taktı.

Genç astsubay çiftin arkadaşları, bu mutlu günde ülkede yaşanan acıları unutturmadı. Terör olayları sonucunda ülkenin çeşitli yerlerinde şehit düşen silah arkadaşlarını da unutmayan yüksekokul öğrencileri, "Aziz şehitler ruhunuz şad olsun", "Vatan sana canım feda" şeklinde sloganlar attı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gülhane Askeri Tıp Akademisi Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title