Haberler

En Kral Babalara, En Kral Hediye Kampanyası

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi(AVM), ’Babalar Günü’ne özel gerçekleştireceği kampanya ile ziyaretçilerini karşılamaya hazırlanıyor.

Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi(AVM), ' Babalar Günü'ne özel gerçekleştireceği kampanya ile ziyaretçilerini karşılamaya hazırlanıyor.

Babalar Günü'ne sayılı günler kala Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi "En Kral Hediye Kampanyası" ile alışveriş keyfini hediyelerle süslüyor. 13 Haziran Pazartesi başlayıp 19 Haziran'a kadar devam edecek kampanya kapsamında, bu tarihler arasında Yeşilyurt Alışveriş Merkezi'nde bulunan mağazalardan toplamda ya da tek seferde 200 TL alışveriş yapan Lucky Card sahipleri fiş ya da faturalarını Lucky Card bankosuna götürerek işlemini yaptıran müşteriler, Babalar Günü'ne özel anında 50 TL hediye çeki alabilecekler. AVM ziyaretçilerinin ister bir mağazadan, isterlerse farklı farklı mağazalardan yapacakları alışverişlerinin toplamı 200 TL'ye ulaştığında yapmaları gereken tek şey Lucky Card bankosuna uğramak. Lucky Card fırsatlar dünyası AVM müşterilerini hem kampanyalardan yararlandırıyor, hem de onlara her alışverişe kazandırdığı puanlarla kiosk cihazlarından seçilebilecek onlarca hediye seçeneği sunuyor.

Yeşilyurt AVM'den yapılan açıklamada, "Alışveriş ve eğlencenin Atakum'daki adresi Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi, birbirinden eğlenceli etkinlikleri, bir gün değil her gün kazandıran Lucky Card'ı ve birbirinden avantajlı hediye kampanyaları ile ziyaretçilerinin alışveriş deneyimlerini eğlence ve avantaja dönüştürmeye devam ediyor. Yeşilyurt Alışveriş ve Yaşam Merkezi tüm babalar ve baba adaylarının Babalar Günü'nü kutlar keyifli alışverişler diler" denildi. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Babalar Günü Yeşilyurt Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Meteoroloji'den toz taşınımı ve fırtına uyarısı! 24 Nisan yağmur var mı, hava nasıl olacak? 21 Nisan hangi burç? 21 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 21 Nisan tarihi hangi burç olur? 24 Nisan Çarşamba 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 24 Nisan burç yorumları nedir? AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title