Haberler

En İyi Sarı-kırmızı Kareler Seçildi

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği tarafından düzenlenen ’SARI Kırmızı Kareler’ yarışmasında en iyileri jüri tarafından seçildi.

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği tarafından düzenlenen 'SARI Kırmızı Kareler' yarışmasında en iyileri jüri tarafından seçildi.

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş Adamları Derneği tarafından her sene geleneksel olarak gerçekleştirilen fotoğraf yarışmasının jürisi bugün dernek binamızda gerçekleştirilen toplantıda bir araya geldi. Jüri; Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sarıkaya, 1905 GSYİAD Başkan Yardımcısı Adil Pelister, Kulüp Medya ve İletişim Direktörü İskender Baydar, İhlas Haber Ajansı Spor Müdürü Mustafa Karagöl, Halil İbrahim Ekiz, Arif Kızılyalın, Levent Tüzemen, Bahadır Çokişler, Serdar Dinçbayrı, Bülent Tuncay'dan oluştu.

32 yarışmacının katıldığı fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğraflar 2016 yılı için bastırılacak 1905 GSYİAD takviminde yer alacak.

Fotoğraf seçimi ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Sarıkaya, Sarı Kırmızı Kareler yarışmasının GSYİAD'ın geleneksel hale getirdiği bir yarışma olduğunu belirterek, "Basın camiası içinde her sene katılımı yükselen bir yarışma oldu. Geçen sene 3 kupalı bir takımın foto muhabirleri inanılmaz eserler göndermişler. Fotoğraflar arasında seçim yaparken çok zorlandık. 12 resimden oluşan bir takvim oluşacak ve bir birinci olacak. Burada birinci olmak bir etiket haline geldi ve Galatasaray foto muhabirleri arasında bence bir etiket haline geldi. Geçen sene görevi başında hayatını kaybeden 3 Galatasaray muhabiri var ve yarışmayı onlara atfetmiştik. Galatasaray yarışmasının hayatını kaybeden arkadaşlarımızın ailelerine bırakmıştık. Takım kaptanı Selçuk'un kanalıyla geldiler ve onlarda ciddi bir şekilde yardım ettiler ve fotoğraf satın aldılar" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İhlas Haber Ajansı İskender Baydar İsmail Sarıkaya Galatasaray Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title