Haberler

    En İyi Kamera Hangi Akıllı Telefonda?

    Geçtiğimiz günlerde internet kullanıcıları arasında yapılan bir anketten en iyi kamera hangi akıllı telefonda olduğu ortaya çıktı.

    Emre Çetinkaya - -

    Son olarak piyasaya sunulan iPhone 6, Galaxy Note 4 ve Xperia Z3 ile birlikte akıllı telefonların kameraları en üst seviyelere gelmişti. Ancak birçok kişinin merak ettiği donanım anlamında birbirine yakın olan bu kameraların hangisinin en iyi olduğuydu.


    Bu konuda geçtiğimiz günlerde bir çalışma yapan Phonearena sitesi, bu son çıkan telefonlarla aynı ışıkta aynı fotoğrafları çekti. Sonrasında ise bu fotoğrafları, altına hangi telefonlarla çekildiklerini yazmadan kullanıcılarının beğenisine sundu.


    Hangi fotoğrafın hangi telefona ait olduğunu bilmeyen kullanıcılar da 'kör kamera karşılaştırması' yapmış oldular. Sonuç mu? Sonuç olarak Galaxy Note 4 ile çekilmiş fotoğraflar yüzde 43 ile en çok beğenilen fotoğraflar oldu. Note 4'ü ise yüzde 22 ile iPhone 6 izledi. Ankette Galaxy S5 yüzde 11 ile üçüncü olurken, Note 3 de aynı şekilde yüzde 11 ile dördüncü, Xperia Z3 yüzde 7 ile beşinci ve LG G3 ise yüzde 4 ile sonuncu oldu.


    Peki size göre en iyi kamera hangi akıllı telefonda?








    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Emre Çetinkaya Galaxy Note Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title