Haberler

    En İyi Cruise Rotaları

    O dev yolcu gemilerini görüp de elimizle güneşi kapatıp gemileri incelemeyenimiz yoktu.

    O dev yolcu gemilerini görüp de elimizle güneşi kapatıp gemileri incelemeyenimiz yoktu. E zaten nasıl incelenmesin. Dışarıdan yarattığı etki bunla sınırlı kalsa da "ah o gemide bende olsaydım" demenizi sağlayacak Cruise rotalarını derledik.

    Malum bahar ayları yakın. Denize girmek için eeen güneye inmek yerine gemiye atlayıp farklı ülke sahillerinin tadını çıkarabilirsiniz. Kamaranıza doğan güneş, dalgalarla yakınlığınız size daha önce yaşamadığınız bir deneyim sunarken, cruise gemilerinin sağladığı imkanlarla da eve tamamen yenilenmiş şekilde dönebilirsiniz.

    Norveç Fiyortları:

    Norveç doğasının en karakteristik özelliklerinden birini oluşturan Norveç Fiyortları, 8-10 gün arası değişen programlarla geziliyor. Muhteşem doğası, göz alıcı yeşillikleri, sizi farklı bir dünyada hissettirecek şirin İskandinav limanları ile Norveç fiyortları şuan ki popülaritesini hak ediyor diyebiliriz.

    Karayipler :

    Hem balayı cenneti hem doğal cennet. Aradığınız tüm yeşil ve maviye aynı anda ulaşabileceğiniz rüya ada. Bu tur, Amerika'ya yakınlığından dolayı da yoğun ilgi görüyor. Program, Doğu ve Batı Karayipler olmak üzere ikiye ayrılıyor. Dünyada bütün doğal güzellikleri bünyesinde barındıran tropik adalarda yüzme, egzotik yiyecekleri tatma ve vahşi yaşamı gözlemleme fikrine bayılacaksınız!

    Galapagos:

    Büyük Okyanusun doğusunda Ekvator'a bağlı takım ada topluluğu Galapagos, konumu gereği dünyanın en izole adası olarak da bilinir. Üst üste binmiş lav akıntılarından oluşan Galapagos Adalarındaki bir bölümü hala etkinliğini sürdüren çok sayıda yanardağ vardır. Haziran- Eylül ve Aralık-Ocak adanın en popüler olduğu sezon. Normal crusie gemilerine oranla daha küçük gemilerle yapılan turlara katılarak, şnorkelleriniz yardımıyla eşsiz denizaltı dünyasını keşfedebilirsiniz. Biraz şanslıysanız, Galapagos'un meşhur kaplumbağalarıyla da tanışabilirsiniz. Gemi turları için 10-15 gün ayırmanız gerekiyor. Pişman olmayacağınızın garantisini veriyoruz.

    Alaska:

    Nüfusu bini bulmayan ada topluluklarını gezerken, eşsiz doğanın büyüsüne kapılacaksınız. Küresel ısınma yüzünden bölgedeki buzulların bir kısmı yok olsa da fotoğraf makinanızla muhteşem kareler yakalama imkanınız hala var. Bölgeye her yıl çok sayıda tur düzenleniyor. En çok tercih edilen tarihler ise Mayıs-Eylül arası. Şanslıysanız buzulların üzerinde keyif yapan bir fokla veya ayıyla karşılaşmanız da olası.

    Seyşeller:

    Hint Okyanusu'nda 115'in üzerinde adanın oluşturduğu bir tatil cenneti Seyşeller. Bir diğer çekici özelliği ise Türkiye'den vize istememesi. Cruise gemileri başkent Mahe'de bulunan Victoria'dan hareket ediyor. Türk Hava Yolları'nın bölgeye direkt uçuşu da mevcut. Doğal güzellikler ve aktivite olanakları açısından oldukça zengin bölgede, akvaryumlarda bile rastlayamayacağınız türden balıklarla yüzüp, su sporları yapabilirsiniz. Bu tatil cennetindeki sıcak insanlar sizi evinizde hissettirmek için hazırlanmış gibi.

    Yunan Adaları:

    Tatil için fazla uzağa gitmenize gerek yok. Ege Denizi'nde bulunan Yunan Adaları'nı gezmek için özellikle yaz ayları biçilmiş kaftan. İstanbul, İzmir ve Kuşadası'ndan kalkan cruise gemileriyle, Mikanos, Santorini, Girit, Sakız Adası ve Rodos'u gezebilirsiniz. Turlar diğerlerine göre nispeten daha kısa ve aynı anda bir çok adayı gezme fırsatı sunuyor. Fiyatlar da yine diğerlerine oranla daha uygun. Hem yakınlığı hem de kolaylığı açısından en çok tercih edilen crusie rotalarının başında geliyor.

    Kaynak: Kadincaozel.com / Kadın

    Karayipler Norveç Eylül Kadın Haberler

    Bakmadan Geçme

    Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title