Haberler

En Hızlı Oyuncular İçin Tasarlandı

Güncelleme:

Milli oyuncular Burak Yılmaz, Sercan Sararer ve Umut Bulut yeni kramponlarını tanıttı

Sahalarda hızlarıyla fırtınalar estiren milli oyuncular Burak Yılmaz, Sercan Sararer ve Umut Bulut yeni kramponları Nike Mercurial Vapor IX'u bir basın toplantısıyla tanıttı. Başarılı oyuncuların tercihi olan Nike kramponlarının üst kısmında kullanılan hız kontrolü teknolojisi daha fazla sürtünme ve dokunuş sağlayarak maçın seyrini değiştirecek fırsatlar sunuyor.

Nike'ın yeni kramponu Mercurial Vapor IX'un tanıtım toplantısı, milli oyuncuların katılımıyla gerçekleşti. Hızlarıyla öne çıkan yetenekli futbolcular Burak Yılmaz, Sercan Sararer ve Umut Bulut yeni kramponlarını tanıttı.

6 Şubat Çarşamba günü Manisa'da oynanacak olan Türkiye- Çek Cumhuriyeti maçı ile ilgili konuşan Burak Yılmaz, resmi maçtan önceki son maç olması dolayısıyla büyük önem taşıdığını, her maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını, takımda son derece yetenekli oyuncular olduğunu ve şanslarının peşinden koşacaklarını söyledi. Alınacak her galibiyetle özgüvenlerinin arttığını belirten Umut Bulut ise geriye kalan tüm maçların kazanılması halinde milli takımın 2014 Dünya Kupası'na gidebileceğini vurguladı. Çek Cumhuriyeti milli takımının güçlü bir rakip olduğunu söyleyen Sercan Sararer de neyle karşılaşacaklarını bildiklerini ve maç esnasında performanslarını mümkün olduğunca artırmaları gerektiğini, burada matematiksel sonuçların önem taşıdığını ifade etti.

Günümüzün aşırı teknik ve hızlı maçlarında hızlı koşabilmek ve diğer oyuncuları geçebilmek iyi bir oyuncu olmak için gereken becerilerin sadece bir kısmı. Hızlı oyuncular için performansta yenilikçiliği hafif kramponlarla birleştiren Mercurial Vapor IX, bu köklü özelliğini bir üst çıtaya taşıyor. Mercurial Vapor IX keskin dönüşler ve patlayıcı hızla rakiplerini alt eden oyuncular için biçilmiş kaftan.

Mercurial Vapor IX yeniden tasarlanan üst kısmıyla, en kritik noktalarda hız ve beceriyi kullanan oyunculara gerekli desteği ve dokunuşu sağlamak üzere yaratıldı. Göz alıcı renk tonlarının kullanıldığı kramponlar sahaya adını yazdıracak.

Nike'ın kramponların üst kısmında kullandığı yeni Hız Kontrolü dokusu, Mercurial serisine özgü ayağa tam oturan, duyarlı kramponlara daha fazla sürtünme sağlayarak oyunculara yüksek hızda oynama güvenini kazandırıyor.

Mercurial Vapor IX kramponlarının üst kısmı ayağın iyice oturmasını sağlayarak krampon içinde gereksiz hareket etmesini engelliyor. Minimal ve yumuşak topuk alanı ise hem kramponun rahatlığını hem de kramponları giyenin performansını maksimize ediyor.

Nike'ın Mercurial serisinde her zaman yenilik, dokunuş ve patlayıcı hız ön planda oldu. Yeni kramponlar, ayağı tam saran hız kontrolü dokusu sayesinde oyuncuların ihtiyaç duyduğu yumuşak dokunuştan taviz vermeden gerektiği yerde sürtünme sağlıyor.

Nike'ın yenilikçi ACC (bütün hava koşullarında kontrol) teknolojisiyle artık bütün kramponlarda özel bir yüzey işlemi uygulandığından dolayı, ister yağmurlu ister kuru havalarda olsun, her zaman aynı dokunuşu sağladığı için performansı arttırmaya yardımcı oluyor.

Patlayıcı hıza güvenen ve Mercurial Vapor IX giyen oyuncular için çekiş her şey demektir. Arka kısımdaki ikiz çiviler kramponun çimden daha kolay ayrılmasını sağlarken asimetrik çivi konfigürasyonu patlayıcı bir başlangıç yapılmasına izin veriyor. Duyarlı keskin çiviler ise, yüksek hızda yön değişikliği yapılmasına olanak sağlayarak maçın kaderini belirleme gücüne sahip.

Mercurial Vapor IX'un içerdiği iki farklı cam kompozit parçadan oluşan benzersiz hafif plaka, esnekliği ve duyarlılığı arttırarak maçın en kritik anlarında enerjinin geri dönmesini sağlıyor.

On yıl önce ilk defa üretildiği zamandan bu yana Mercurial kramponları her zaman farkını ortaya koydu. Cesur ve heyecan verici renkleri ve tasarımıyla bu kramponları giyen oyuncular hep sahada fark edildi. Yeni Vapor IX kramponlarında ise fazlası var, eksiği yok.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Çek Cumhuriyeti Burak Yılmaz Umut Bulut Nike Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title