Haberler

En Güzel Hediye Duygulandırdı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Müzeler Müdürlüğü’ne bağlı Kocaeli Bilim Merkezi’nde “Öğretmenime en güzel hediye” konulu atölyede yapılan Teraryum çalışması, öğrenciler tarafından öğretmenlerine hediye edildi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı Müzeler Müdürlüğü'ne bağlı Kocaeli Bilim Merkezi'nde "Öğretmenime en güzel hediye" konulu atölyede yapılan Teraryum çalışması, öğrenciler tarafından öğretmenlerine hediye edildi.

Hafta sonunda Kocaeli Bilim Merkezi'nde 500 öğrencinin katılımıyla Teraryum atölye çalışması yapılmıştı. Uzman eğitmenler eşliğinde yapılan etkinlik sonrası öğrenciler, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde öğretmenlerine kendi elleriyle yaptıkları çalışmayı hediye etti. Öğretmenler öğrencilerinin emek harcayarak yaptığı hediye karşısında çok duygulandı. Hediyelerini alan öğretmenler, Kocaeli Bilim Merkezi'nin geleceğin bilim insanlarının yetişebilmesi için çok önemli bir misyon üstlendiğine dikkat çekerek emeği geçenlere teşekkür etti. İlkokul ve ortaokul öğrencilerinin katıldığı etkinlikte her saat aralığında 7 atölye çalışması yapıldı. Atölye çalışmalarına toplam 500 öğrenci katıldı. Öğrenciler uzman eğitmenler eşliğinde minyatür ekosistem modeli oluşturarak Teraryum yaptı. Çocuklara doğada inceledikleri canlılar hakkında bilgilerde verildi. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title